facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Gateau Djursholm

"Gateau är ett bageri och konditori. Vi har ett stort utbud av hantverksbakat bröd, kaffebröd och tårtor på franskt vis, smörgåsar, kalla drycker och kaffe. I våra caféer är det enkelt att mötas för att äta frukost, fika eller äta en lättare lunch."
Address: Vendevägen 14 Djursholmstorg , Danderyd 182 69, AB, SE
Phone: +46 8 519 791 05
City: Danderyd
Zip Code: 182 69


Opening Hours

Monday: 07:30-18:30
Tuesday: 07:30-18:30
Wednesday: 07:30-18:30
Thursday: 07:30-18:30
Friday: 07:30-18:30
Saturday: 08:00-17:00
Sunday: 08:00-17:00


related searches: gateau bageri, gateau malmö, gateau sturegallerian, gateau bromma, gateau stockholm, gateau göteborg, gateau lidingö, gateau liljeholmen
Similar places near
Danderyds Konditori Danderyds Konditori 3 km Ett trevligt konditori i Mörby centrum. Ont om sittplatser, mycket besökare även mitt...
Reviews
Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg, precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Brödet bakar vi med de allra bästa råvarorna. Dessutom bakas brödet nära dig vilket gör att vi kan undvika långa transporter.
Tragiskt. Vedervärdig mat och ägaren anklagade mig för att ha stulit tandpetare
Bakad på morgonen och bra gräddad. Fluffig och frasig, men något för lite smörsmak.
Personligen tycker jag det är lite för höga priser, men personalen gjorde besöket väl värt. Jag var där en söndag och det var rätt ung personal. Det var mycket kunder och de hade fullt upp.Otroligt trevlig personal och de gick above and beyond i kundbemötandet. Tumme upp!
Ett OK Café. Jag beställde en cortado. Lite för mycket mjölk för min smak. Inredningen är ganska tråkig och postboxarna gör inte saken bättre. Lokalen saknar mysfaktorn. Ta bort brickstället som för tankarna till en skolmatsal.
Går i personlig konkurs
Servering både på uteservering och inne. Innemiljön är vidrig, på grund av för höga ljudnivåer när personalen bankar och slår utrustningen mot arbetsbänken, krossar is eller kaffebönor i någon maskin. Dom tänker inte på personer med nedsatt hörsel och använder hörapparater. Arbetsrutinerna måste ändras.
Mitte kaffe kan jag göra hemma, man betalar då 90% för servicen. Men i detta fall existerar den inte. Beställde en eko varm choklad men fick en oboy. Dom glömde bort beställningar och var långsamma. De glömde bort teet och glömde bort at sätta på plastskyddet som skyddar mot brännskador mot muggen. Fick brännskador.
Köpte en otroligt god födelsedagstårta. En favorit.Tjänst: 5/5
Goda bakverk och OK te. Trevlig personal, men liten serveringsplats inomhus. Ute delen är mer rymlig, så sommartid är det rätt bra. Fast det är bra även på höst och vår då dom har fleece täcken :
Comment on this business

to add Gateau Djursholm map to your website;