facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Daniel Berlin Krog

Daniel Berlin Krog

About

Daniel Berlin Krog i Skåne Tranås

Address: Diligensvägen 21, 273 92 Skåne-Tranås, Skåne Län, Sweden
Phone: +46 (0)417- 20300
City: Skåne-Tranås
Zip Code: 273 92


Similar places near
Österlenchoklad Österlenchoklad 182 meter Mysig liten fabrik med god choklad o trevlig personal .Hade varit roligt om man kunde...
Svenska Kakaobolaget Svenska Kakaobolaget 182 meter Sweden's bean-to-bar chocolate makers.
Kafé Ida's Kafé Ida's 194 meter Verkar vara flera år sedan hemsidan uppdaterades. Fick just veta att kaféet stängt pe...
Reviews
En recension av Daniel Berlins krog och upplevelsen är värd betydligt mer än några meningar på Google. Det jag kan få sagt här är att ett besök inte är något annat än ett måste! Eftersom restaurangen inte har plats för mer än 10-20 gäster på en kväll går reservationerna åt på några minuter när de släpps, så man måste vara beredd! Jag själv har ätit på flertalet 2- och 3-stjärniga krogar men maten vi fick under kvällen är inget annat än i klass med allt 3-stjärnigt. Det alkoholfria dryckespaketet är dessutom ett av de bästa jag provat. Att sedan få avsluta besöket ute i trädgården är pricken över i:et, även vintertid. Ser hemskt mycket fram emot sommarens besök! Här nedan följer praktiskt taget hela kvällens meny från vårt besök i januari 2020.
Helt fantastiskt! Mycket god mat och god service. Personalen är väldigt lyhörd för önskemål. Även om många exklusiva rätter är lite bortkastade på lågutbildade smaklökar som mina så var det en härlig upplevelse och något alla livsnjutare borde unna sig. Det mesta är av lokala råvaror sånär som på chokladen i efterrätten som kommer ifrån Peru, Honduras och Tanzania. Till och med gräsanden är skjuten lokalt. Och jag fick ett hagelkorn i min bit. ;- Det är nästan roligare än att få mandeln i gröten. Haha..
Mycket trevlig restaurang! Fint hus och vacker trädgård. Maten lagades till perfektion, med en mycket fin kombination av olika smaker och texturer. Perfekt servering, lagom tempo och trevliga serveringspersonal!
Helt underbart! Maten var endast närodlat. Det mesta från deras egen trädgård. Fantastiska skapelser att äta. Missa inte rödbetan i en rödbeta och rotsellerin som grillats i 10 timmar.
Fantastisk mat, utomordentlig service och väl värd sina två Michelinstjärnor! Jag rekommenderar alla att besöka Daniel Berlin krog minst en gång.
En trevlig upplevelse värd resan från Stockholm. Trevlig, snabb och exakt service. God och prisvärd mat, även om jag hoppades på något som överraskade mina smaklökar litet mer.. Vinkällaren hade en gedigen lista av trevliga viner.
Två stjärnor säger allt du behöver veta om den här restaurangen. Se fram emot en kväll med kreativ matlagning på lokala råvaror.
Min favoritrestaurang alla kategorier. Fantastiska smaker med mycket grönt o fisk. Väl värt en resa men man måste boka i god tid.
Väldigt, väldigt bra! Några av rätterna var perfekta!!! Givet återbesök
Fantastiskt god mat och dryck! Utmanande smaker och texturer i ren balans. Utmärkt serverat och engagerad presentation.
Comment on this business

to add Daniel Berlin Krog map to your website;