facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Den Galne Kocken

Address: Kavallerivägen 30, 174 58 Stockholm, Sweden
Phone: 087334714
City: Stockholm
Zip Code: 174 58



related searches: Den galne kocken age
Similar places near
Ya Halla kolgrill Restaurang Ya Halla kolgrill Restaurang 25 meter Smutsig, dålig mat och som grädde på mosen så är personalen otrevlig.
Uno cafe Uno cafe 1 km Det bästa kaféet på Rinkebystråket. Generösa öppettider, gott kaffe och trevlig perso...
ACHIT SUSHI ACHIT SUSHI 2 km Måste vara Stockholms bästa sushi, bento, Bibimbap och dumplings. Snyggt presenterat ...
Maida Restaurant Maida Restaurant 2 km Så god mat och trevlig person! Deras ris, kyckling, lamm, så gott!
Alanya Kolgrill Alanya Kolgrill 2 km Mycket gott och trevlig personal
China Thai, Spånga China Thai, Spånga 2 km Ingen som tidigare,idag dåligt mat, personal och,och chefer otrevlig,man kan inte mer...
Fast Food Specialisterna Fast Food Specialisterna 3 km Vi färsk maler vårt kött dagligen för att säkerställa smaken och kvalitén. Vi använde...
Falafel jalla jalla Falafel jalla jalla 3 km Falafeln är väldigt bra besök.
Forno Romano Kista Forno Romano Kista 3 km Åt pastan och var väldigt god med bra bröd till. Dock lite dyrt med 126 kr för en lun...
Auel Auel 3 km Auel, en vagn som serverar ekologiskt och fairtrade kaffe enligt en två tusen år gamm...
Tensta Tensta 3 km Tensta è una stazione della metropolitana di Stoccolma.Si trova presso l'omonimo quar...
Tensta krog Tensta krog 3 km Översatt av Google Vi kom på långt håll hela vägen hit och restaurangen finns inte lä...
Bollywood Café & Street Food Bollywood Café & Street Food 3 km Översatt av Google Det var en trevlig upplevelse här. Parkerade bakom restaurangen. ...
Saffran Saffran 3 km En restaurang där dem inte respekterar sina kunder speciellt Afghaner, Saffrans perso...
Barwaaqo Restaurang Barwaaqo Restaurang 3 km Maten var god men jag kände mig icke pigg!
Dona Doceira Dona Doceira 3 km Delicacies and cakes, with flavors that please the palate of Brazilians, Swedes and p...
Zan by Pong Zan by Pong 3 km Running sushi är gott och praktiskt. Man börjar äta direkt och tar själv det man vill...
Reviews
Besök 1: sitter med två kompisar och en skabbig 40-årig gubbe kommer fram och undrar om han ska fixa brudar till oss. Vi sa ja men blev väldigt besviken när han aldrig kom tillbaka med brudar. Besök 2: en full kille blir utkastad och kommer tillbaka med en kniv för att hämnas?. Ägaren blir skit sur och slänger ut honom igen. Det finns billig öl och underhållning. :
Lockis med bra priser, trevlig personal och ett kök som lagar god mat långt efter 22! Lasvegasmaskiner med tillhörande människor.. så klart. Men vem du än är så kommer du alltid känna dig välkommen? Visst ja.. alltid öppet!
Ett trevligt hak med väldigt trevliga priser på helt ok mat. Stället är även vardagsrum åt diverse lokala ölgubbar men dessa gubbar är för det mesta riktigt trevliga filurer även fast en del av dem nog skulle må bra av en vit vecka ibland. I matväg så rekommenderar jag schnitzeln.
Billigt, billigt. Bra urval av öl och cider. Ok vin. Trevlig inredning och mysig uteservering. Personalen var vänlig och hjälpsam. När det inte fanns något passande fick man själv komponera vad man ville ha. Skulle ge fler poäng om toaletten varit 100. Det var visst rent, men det luktade urin.
Om man inte har för höga förväntningar är detta ett helt ok ställe. Billig mat och snabb service. Ganska dåligt ölutbud och cider/vin är värre.
Hjälpsam och trevlig personal och förvånansvärt bra mat på en lokal sylta inget negativt i uttrycket. Mest en pub med lagom hög musik. Behagligt ställe.
Den nya ägaren börjar få till en restaurang och får bort fyllpangs känslan som varit under en längre period maten är ätbar inte någon kulinarisk överraskning men helt ok uteserveringen på uteplatsen är bra dom har ett bra val av ölsorter och många goda chottar toaletterna är helt ok dom med så mitt betyg är ett ställe som man kan kolla på sport ta sej en bit mat och dra några bira i lugn och ro klart soft men ägaren fick 3 stjärnor av mej men jag tror inte han är nöjd med det utan kommer att fortsätta förbättra sitt ställe tills det blir den pärla som det var när nori öppnade stället från början och folk kom från hela Stockholm för att äta och festa allt från barnfamiljer äldre par till festsugena ungdomar som hängde där tillsamman med sportfånar som hade varit på solvalla sportfånar =folk som spelar bort sina pengar på hästar sport osv Nice plase.
Även om denna förorts-oas ligger geografiskt illa till. Så är Kocken ändå en oas för dom som bor där. Mycket bra ställe för en söndags fylla...
Jag gillar galne kocken för att personalen är väldigt trevliga och de här Goa pizzor + det är när i vårt område.
Bra öppettider, helt okej mat men lite för smörig öl.
Comment on this business

to add Den Galne Kocken map to your website;