facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Distriktstandvården

Distriktstandvården

About

Upplev riktigt bra tandvård i Södertälje! På Distriktstandvården erbjuder vi dig och din familj en komplett tandvård.



"Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Vi har också en mobil tandvårdsenhet som utför tandvård i hemmet, en narkosverksamhet samt två specialistkliniker på Gärdet och Kungsholmen i Stockholm."
Address: Lovisinsgatan 3, 15173 Södertälje
Phone: +468222222
City: Södertälje
Zip Code: 15173


Opening Hours

Monday: 07:10 - 19:00
Tuesday: 07:10 - 17:00
Wednesday: 07:10 - 19:00
Thursday: 07:10 - 17:00
Friday: 07:10 - 17:00
Saturday: 09:00 - 14:00


related searches: Distriktstandvården Drottninggatan, Distriktstandvården Rimbo, Folktandvården, Distriktstandvården priser, Distriktstandvården vs Folktandvården, Distriktstandvården Uppsala, Distriktstandvården Sundbyberg, Distriktstandvården Kallhäll
Similar places near
Lunatandläkarna Lunatandläkarna 236 meter Underbart och proffsigt bemötande!
Empire Dental AB Empire Dental AB 258 meter Jätte duktiga tandläkare. Myvket tevliga och professionella
Hardo Dental Co. Hardo Dental Co. 585 meter
Södertälje Sjukhus AB Södertälje Sjukhus AB 795 meter Man ska egentligen inte klaga på personalen tycker jag. Har bara blivit bra bemöt här...
Telge Tandakut Telge Tandakut 841 meter Jag hade inte gått hit om jag vore er. Sommaren 2015 var jag till Telge Tandakut för ...
Ronna Tandvård Klinik  Ragheed Ronna Tandvård Klinik Ragheed 2 km bästa kliniken i Södertälje. Speciellt Raid basheer
Reviews
Sämsta tandläkare i hela detta land och alla andra länder där jag besökt tandläkare. Dom är endast ute efter pengar. En tandläkare säger en sak nästa säger något annat. Ingen vårdplanering bara att suga ut pengar från patienten. Hade det funnits minus hade dom fått det.
Jag var så njöd med min besöka. Tack och vi ses igen snart
Fick en bokad tid hem i brevlådan, aldrig hört talas om denna tandläkarkliniken då jag går på folktandvården. Ringer och försöker avboka tiden och förstår inte HUR dem kan boka in tid utan att jag vet, sen skulle jag debiteras om jag inte dök upp? Men jag fick både ringa, maila OCH lämna meddelande innan dem avbokade tiden. Jättedåligt sätt och locka kunder och sen har dem svårigheter och avboka.
Dottern fick borra första tanden och läkaren var så lugnande och pedagogisk. Fick hem en glad dotter som var stolt över sig själv och nöjd över sin ödla hon fick av tandläkaren.
Första gången här på distriktstandvården, bytte från folktandvården. Och jag vill bara säga att det här är den bästa kliniken, tandläkaren Vito och personalen i receptionen bemötte mig på bästa sätt med ett leende på läpparna. Rekommenderar starkt! 5 stjärnor
Otroligt bra service och trevlig personal. Väldigt duktiga och professionella på det dom gör. Har grymt bra hand om barn när man är där förklarar och visar vad dom ska göra Kan varmt rekommendera Distrikt tandvården i Södertälje.
Alla var jätte trevliga, fick ett jätte bra bemötande. Jag har lite tandläkarskräck, men jag kände mig trygg och lugn. Dem var professionella och gjorde ett jätte bra jobb. Jag är super nöjd. Har bokat ny tid och kommer fortsätta att gå hos Distriktstandvården.
Vi är mycket nöjd tack..
Jag kan varmt rekomendera Giancarlo och hans tandsköterska! Idag har jag som är livrädd för tandläkare borrat ett stort hål. Gå hit, särskilt om du, liksom jag, har skräck för tandläkare!
Detta klinik är en av dem sämsta i Stan. Otrolig hög taxa och priser som ligger i nivå som är inte rimliga. 80% högre än ref listan som FK rekommendera. och löjliga förklaringar och dålig förklaring. Undvik dem om du inte måste.
Comment on this business

Directions to Distriktstandvården with public transportation


Torekällgatan 70 meters
Södertälje centrum station 90 meters
802
841
Järnagatan 110 meters
Södertälje Saltsjögatan 110 meters
Saltsjögatan 110 meters
978
979

to add Distriktstandvården map to your website;