facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Telge Tandakut

Address: Stockholmsvägen 8A, 152 40 Södertälje
Phone: 08-550 200 04
City: Södertälje
Zip Code: 152 40


Opening Hours

Monday: 07:30 - 17:00
Tuesday: 07:30 - 17:00
Wednesday: 07:30 - 17:00
Thursday: 07:30 - 17:00
Friday: 07:30 - 13:00


related searches: Tandimplantat Södertälje
Similar places near
Empire Dental AB Empire Dental AB 584 meter Jätte duktiga tandläkare. Myvket tevliga och professionella
Lunatandläkarna Lunatandläkarna 635 meter Underbart och proffsigt bemötande!
Hardo Dental Co. Hardo Dental Co. 729 meter
Distriktstandvården Distriktstandvården 841 meter Sämsta tandläkare i hela detta land och alla andra länder där jag besökt tandläkare. ...
Ronna Tandvård Klinik  Ragheed Ronna Tandvård Klinik Ragheed 2 km bästa kliniken i Södertälje. Speciellt Raid basheer
Reviews
Jag hade inte gått hit om jag vore er. Sommaren 2015 var jag till Telge Tandakut för att dra en visdomstand samt rotfylla tanden bredvid. Tandläkare Armin Bassari var så mallig efter rotfyllningen och berömde sig själv att han hade gjort ett så bra jobb. Jag frågade om det var bra att sätta en krona men nej det behövdes inte. Vanlig lagning bara. Ett år senare fick jag ont i tanden och återvände, tydligen hade en kanal blivit dåligt gjort. Sen dess har jag fått fixa fyllningen 5 ! gånger. Jag var nyss till en annan tandläkare och drog ut tanden. Det tog två timmar och ett grävande utfört av 2 duktiga tandläkare, samt slutade med stygn. Det visade sig att Armin Bassari hade missat en kanal när han rotfyllde. Över 12 000 har jag nu fått lägga på denna tand trots att jag varit väldigt noga med den. Det blev ett väldigt dyrt fuskjobb av Armin Bassari. Det var 7 år sen sist men de har kanske blivit skickligare tandläkare, hursomhelst hade jag inte tipsat någon att gå dit. Speciellt inte för de priser dom tar.
Tack Armin! för rekommendationerna och de vackra broar jag fick hos er som verkligen har gett mig mer självförtroende.
Tack Armin och Nina för att ni fixade mina tänder idag Nu kan jag lugnt åka bort Ni är bäst
Gått här sen barnsben och är supernöjd! Armin och Nina är min stora trygghet vid alla mina besök och kan varmt rekommendera denna klinik.
Bästa tandläkaren jag haft. Är så nöjd och skulle aldrig drömma om att byta! Och de har såklart de bästa tandsköterskorna också.
Trevliga personal Kunniga tandläkare Ren klinik Jag rekommenderar starkt
Lätt det bästa bemötandet någonsin hos en tandläkare! Jag var här akut, och maken till professionalism, servicekänsla, empati och humor får man leta efter. Som någon tidigare recencent skrev; är man tandläkarrädd så gå hit, för då lär rädslan botas. : Är bara ledsen att det inte är realistiskt för mig att lista mig här, eftersom jag inte bor i närheten och det jobbvikariat jag har som ligger nära geografiskt till Telge Tandakut löper ut om ett par veckor. Detta ställe rekommenderas i alla fall å det varmaste!
Jag vill tacka Telge Tandakut för deras fina arbeten gällande mina tänder. Professionella tandläkare personal med trevligt bemötande och mycket bra omhändertagande. Rekommenderas Varmt!
Träffade Armin ägaren av stället supertrevlig från början och vi bestämde oss för att göra några tandingrepp. Dröm om min förvåning var ingreppen dåligt gjorda och han var även otrevlig när jag påtalade detta. Har träffat andra personer som jag känner väl och dom har liknande upplevelser. Byt tandläkare! Tips gå inte till käkkirugiska kliniken där hans fru är ägare. Bottennapp på bemötande och förståelse
Hit ska du gå om du vill ha trevligt bemötande och professionell tandvård. Tack så mycket Hooshmand för ditt engagemang!
Comment on this business

to add Telge Tandakut map to your website;