facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eco Taxi

Eco Taxi
"Ett av Västerbottens största taxibolag som bedriver taxitrafik i större delarna av Västerbottens kustland."
Address: Bölevägen 44 , Umeå 904 31, AC, SE
Phone: +46 90 91 19 11
City: Umeå
Zip Code: 904 31



related searches: eco taxi near kassel, Taxi Frankfurt, Taxi mit Kindersitz Frankfurt, ADAC Taxi Erstattung, Kindersitz Taxi, TaxiNow, Taxi Frankfurt Baby, Taxi Now Frankfurt
Similar places near
Taxi Björkstaden Taxi Björkstaden 1 meter Kom ej trots bokning dagen innan. Svarade inte i telefon alls när jag sedan ringde fö...
Umeå Taxi Umeå Taxi 4 km Vill du stå i regn, oväder och gillar vänta fast du förbokat flygtaxi så rekomenderar...
Reviews
Tappade bort min bokning, fick lov söka ett annat bolag.
Helt okey tjänst! Appen kan förbättras förstås!
Dålig chafför då jag åkte men bra kundservis som tagit tag i problemet
Lovade taxi på 15min, dök inte upp på 25min, vi fick lov att höra av oss till dom. Då var bilen trasig och ingen ersättning fanns att erbjuda.... Från Vasaplan till Nordic aula Men taxi företaget hörde inte av sig .... Sjukt dåligt. Så behandlar man inte kunder.
Kom inte trots bokning och betalning kvällen innan, skulle resa med tåget. Fick skjuts av en granne!
Min sambo glömde sin mobiltelefon i en taxi vi åkte från stan. Jag dricksade chaufförren 80kr+ utöver resan på 206kr då han också körde en längre väg till Ersboda. Sedan när vi insåg att telefon blev kvarglömd i taxin fick jag betala 200kr till för att få tillbaka den. STÖRSTA skämt bolaget jag nånsin varit med om. Välj aldrig detta värdelösa bolag för er egen skull. Välj hellre en cykel med punka. Ska meddela min vän som är reporter på VK om denna händelse. Lycka till Eco Taxi i framtiden.
Första gången vägrade dom plocka upp mig pga att jag inte var på en fast adress utan att jag gick längst en väg trots att det var precis bredvid flygplatsen. Andra gången stod vi fyra personer väntandes vid flygtaxi, trots en bokad tid så fick alla andra gå före som inte hade bokat taxi. Tredje gången så skröt taxichauffören med att de tog varsin avgift av resenärer ifrån flygplatsen trots att de delade taxi och åkte till samma destination "de visste ju inte vad som gällde". Fjärde gången så sa de att de skulle komma efter tio minuter, 17 minuter senare i regnet så ringde jag, då tyckte personen i centralen att det inte hade gått tillräckligt med tid. Efter tredje samtalet 51 minuter senare så hade ingen taxin kommit, hans kommentar efter 51 minuter sedan var "jag ska kolla upp var taxin är", inte ens en ursäkt trots sen torsdag natt och i regnet.
Klart bästa taxiföretaget i Umeå
Tar dubbelt så mycket betalt som sin kollega UMEÅ TAXI. Åkte samma resa vid samma tid två veckodagar i rad som tog lika lång tid. 240kr med Umeå Taxi och 480kr Med Eko Taxi. Blir umeåtaxi i fortsättningen för mig och alla jag känner.
Snabba svar vid bokning, inga problem alls för mig än så länge. Jag glömde mobilen en gång i taxin och han såg det när han körde iväg och kom tillbaka med den :
Comment on this business

to add Eco Taxi map to your website;