facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Umeå Taxi

Umeå Taxi
Address: Flygplatsvägen 19 , Umeå 904 22, Y, SE
Phone: +46 70 266 13 27
City: Umeå
Zip Code: 904 22



related searches: Taxi Umeå Airport price, Umeå taxi price, Eco taxi Umeå, Taxi Kiruna, Taxi Kurir, Taxi 020 Stockholm, Taxi fast pris, Flygtaxi
Similar places near
Eco Taxi Eco Taxi 4 km Tappade bort min bokning, fick lov söka ett annat bolag.
Taxi Björkstaden Taxi Björkstaden 4 km Kom ej trots bokning dagen innan. Svarade inte i telefon alls när jag sedan ringde fö...
Reviews
Vill du stå i regn, oväder och gillar vänta fast du förbokat flygtaxi så rekomenderar jag verkligen detta företag. Har pga. Avtal ingen möjlighet att välja annat taxibolag så har nu år efter år fått vänta. Ringa och påminna/efterfråga var taxin är. Såååå less
Kommer inte alls efter 4 gånger lovar att dem är 1 min bort
Fast priset till Umeå flygplatsen var värd! Rekommenderar de om ni vill åka dit!
Som så många skriver, detta är ett uselt och oseriöst bolag. En app som inte fungerar, dvs, du kan endera få vänta ganska länge på en bekräftelse av resan, det kommer ingen bekräftelse eller bilen kommer försent gentemot beställningen på appen. Om man istället ringer och gör bokningen via växeln, så blir det ett påslag på app-priset om 33% fast pris hem-flp. Och det är inget växeln upplyser om. Chaufförerna stiger inte ur bilen och hjälper till med väskor, vare sig vid påstigning eller avstigning. Ber inte om ursäkt för att de är sena. Har vid flera tillfällen varit med om chaufför som inte godkänner appens pris, utan vill hävda något eget hitte-på-pris. Dåliga chaufförer, dåliga arbetsledare - uruselt bolag. Man kunde hoppats på att det fanns ett betyg som var lägre än 1 stjärna.För detta bolag förtjänar inte ens 1 stjärna.
Sämsta jag varit med om, bokade taxi också efter en timme var det högt tryck så nån annan hade tagit den taxin så vi stod utan. Jätte trevlig kundservice men otroligt dålig service
Bokade taxi via telefon: trafikledningssystemet ger sms-bekräftelse på bokning som visar fel adress. Jag ringer upp för att påpeka att det eventuellt har blivit fel adress och Andreas vid växeln snäser barsk och korthugget om att det är inget jag ska bry mig om; att det är bara så på grund av bilbarnstol tillägg och lägger på. Mycket otrevligt och oprofessionellt bemötande av kund. Avbeställde resa.
Totalt kaos. Bokat flygtaxi som vanligt via jobbets ”resebyrå”. Det är lika dåligt fungerande nu efter pandemin som innan. Vad är det för fel på taxi ute på flyget? En skam för vår stad.
Körde kohandel om priset, ville ha 700kr trots att appen sa 545kr. Föraren blev arg och hävdade att det ”står i boken”, samt att det är typ dricks/du får åka billigare nästa gång. Extremt oseriöst. Kommer personligen aldrig åka med detta bolag igen.
Boka aldrig flygtaxi med Umeå Taxi. Är flyget 20 minuter försenat så har alla taxibilar åkt. Sen kommer det stressade och otrevliga förare som plockar upp vem som helst i vilken ordning som helst oavsett bokningar eller ej. Man blir ju oroad för förarnas arbetsmiljö också, det känns inte som ett taxibolag man vill stödja.
Jättetrevlig chaufför. Både "nyfiken" intresserad och gav utrymme till mina egna tankar och "fjärrskådande". Mycket tjänstvillig. Utmärkt bemötande av kontoret som jag ringde i misstag och av det reella beställningskontoret. Skönt att jag kan vara lite nojig utan att bli dömd... Kram till Ume taxi!
Comment on this business

to add Umeå Taxi map to your website;