facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ekerö Grillen

Address: Mälarötorg , Ekerö 178 30, AB, SE
Phone: +46 8 560 355 66
City: Ekerö
Zip Code: 178 30



related searches: Ekerö grillen ekerö review, Ekerö Grillen meny
Similar places near
Restaurang Jungfrusund Restaurang Jungfrusund 3 km Jättefint ställe med fin utsikt över vattnet. Maten var sådär, förrätterna var goda m...
Svartsjö Matsal Svartsjö Matsal 9 km Lite ovanligt att kocken lagar varje rätt för sig vid lunchen, men väldigt trevligt m...
Reviews
Goda hamburgare, å deras gourmetrulle är den bästa på hela ön! Ont om sittplatser, bara det som ej ger 5 stjärnor, men det e som det är. Trevlig personal!
Trevlig på personal och gott käkMat: 5/5
Sämsta tunnbrödrullen. Korv, potatismos, gurka och tomat. Ingen räksallad och minimalt ketchup och senap. Gurkan va dessutom varm inte gott.
Fryspuckar/skolmatsalshamburgare med torra bröd. Pommesen var ok, men det saknades både salt och ketchup på borden vilket gav intrycket av att här drar man gärna in på kostnaderna. Halvkul för kunden... Vidare fanns ingen toalett. Gissningsvis har stället sett exakt likadant ut sedan åttiotalet ? Fast varför ändra på ett vinnande koncept? Stammisarna ute på Ekerö känner väl inte till något annat o betalar således gladeligen för maten. Är man någorlunda bevandrad inom hamburgervärlden däremot kan det vara en god idé att hålla i pengarna.
När pulvermoset är det bästa dom har, då är resten ganska dåligt. Personalen är i klass med maten. Man känner sig ivägen och som en belastning för tjejerna som jobbar där när man beställer. Sitter man dessutom kvar och äter kan man få höra saker man varken vill eller borde få veta.
God hamburgare med tillbehör.Mat: 5/5
Riktigt god kebabrulle, kan rekommendera starkt. Ända synpunkten som man kan komma med är lokalens storlek, men för god mat för bra pris så är detta rätt ställe.
Tunnbrödsrullen är bra
Väldigt goda hamburgare, trevlig personal, snabb servering
Proffs bakom disken, ett fint utbud på menyn snabb vänlig och uppmärksa service, hög kvalité på råvaran. Rent och snyggt. /Pralen
Comment on this business

to add Ekerö Grillen map to your website;