facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Restaurang Jungfrusund

Address: Bryggavägen 133 , Ekerö 178 31, AB, SE
Phone: +46 8 560 350 00
City: Ekerö
Zip Code: 178 31


Opening Hours

Monday: 11:00-14:00
Monday: 17:00-21:00
Tuesday: 11:00-14:00
Tuesday: 17:00-21:00
Wednesday: 11:00-14:00
Wednesday: 17:00-21:00
Thursday: 11:00-14:00


related searches: restaurang ekerö, mattias på ekerö
Similar places near
Ekerö Grillen Ekerö Grillen 3 km Goda hamburgare, å deras gourmetrulle är den bästa på hela ön! Ont om sittplatser, ...
Svartsjö Matsal Svartsjö Matsal 12 km Lite ovanligt att kocken lagar varje rätt för sig vid lunchen, men väldigt trevligt m...
Reviews
Jättefint ställe med fin utsikt över vattnet. Maten var sådär, förrätterna var goda men nästan alla i sällskapet tyckte huvudrätterna inte uppfyllde förväntningarna, med låg kvalitet på ingredienserna. Bakad röding var dock god, kan rekommendera den. Små portioner. Fick vänta länge på huvudrätten. Trevligt att ta drinkar här dock! Parkering: Gott om parkering.
Fint ställe med bra läge vid vattnet, trevlig personal och snabb service. Tyvärr var maten inget att ha. Man lagar bättre hemma så jag rekommenderar att göra det för pengarna istället. En varmrätt för runt 300 kr ska smaka gott. Hamburgaren var ok men inte mer än så. Biffen för salt. Pommesen för salta. Skaldjurspastan var mest just en stor portion pasta - några sega små räkor och kräftstjärtar, ytterst lite sås. Det hela verkade försöka räddas med chiliflingor men i övrigt var det smaklöst. Inga vongolemusslor som det står på menyn och ingen info om att det inte fanns. Förväntade mig en krämig, gräddig vitvinspasta och rikligt med skaldjur..
Tyvärr inget trevligt intryck redan när vi kom till restaurangen. "Hovmästaren" halvlåg på en stol och gav ett trött intryck. Serveringspersonalen var trevlig men inget mer än det. Får fel mat. Beställde bland annat lågtempererad biff vilket inte smakade gott, torr och smakade bränt. Cesarsalladen var en besvikelse, torr friterad kyckling, bränt bacon och en massa parmesan för att täcka hela salladen. Under middagen står "hovmästaren" och hängen bakom ryggen och håller på med sin mobil. Otrevligt. När vi sedan ska betala notan står servitrisen och hänger över axeln och påpekar vart vi ska lämna dricks. Rekommenderar ingen att gå dit. Finns bättre ställen att äta på.
Som vanligt är det förstklassig service och ett kök som levererar. Mycket trevlig och nyrenoverad restaurang med fantastisk utsikt.
Sämst service, ok mat. Var där i måndags8/8. Det var ganska lugnt men trots det var personalen kort i tonen, engagerade sig inte i sina gäster och de lyckades inte leverera någon bra helhetsupplevelse. Det tog en evighet att få in vår förrättråbiff och skagentoast. Under den perioden frågade vi tre olika ur personalen hur det gick med våra förrätter men ingen av de återkopplade. Under väntan beställdes ett till glas Cava men denna gång fick vi Prosecco. Vi bad om att de skulle kontrollera detta och mycket riktigt, ett nytt glas kom ut. "Här" sa personalen, varvid vi svarade: "Ok, tack..." Tillslut kom råbiffen efter 45min. Skagentoasten fick vi vänta ytterligare 10min på. När vi var klara med förrätten var det tydligen dags att vänta igen. 20min senare kom varmrätterna in. Cecarsallad och skaldjurspasta. Ok mat men matchade inte priset. Verkar som man betalar för en snyggt inredd restaurang med trevlig utsikt. Inte är det för varken mat eller personal i alla fall. Rekommenderar att gå till O'Learys istället.
Vi beställde två cheeseburgare till mig och min bror. Vi säger att vi inte vill ha sallad, picklad rödlök och jag ville inte ha aioli. Servetricen säger att de ligger på sidan. När maten kommer fram är salladen, aiolin och picklade rödlöken i hamburgaren. Och de fans ingen ost i. Servetrisen sa att hon pratade dålig svenska. Vi var där lördag 30 juli mellan 19:10-21:00. Den som jobbar där och ser läser de säg till chefen att prata med henne!
Superfin miljö, bra aktiviteter i närheten för både stora och små. Tyvärr lever maten inte inte alls upp till standard och efter att ha varit där och ätit både lunch och middag, ett flertal gånger, så är vår förhoppning att maten framåt lever upp till sin magiska miljö. Feedback i all välmening till management var ingen hit, tråkigt tycker vi.
Väldigt trevligt bemötande med glad personal och otroligt vacker utsikt. Hela uteserveringen är full med vackra blommor och man sitter väldigt nära vattnet. Maten var supergod och de flesta ingredienserna görs på plats.
Med den nya menyn har hela upplevelsen klivit upp till div 1. Maten var overkligt god och vällagad, snyggt upplagd och perfekt levererad av kompetent och diskret personal. Jag anser mej vara något av en proffs på just den här resturangen då jag ätit här flera gånger än de flesta. Halleluja
Här har det verkligen hänt grejer! Fantastisk inredning och god mat med finess och trevlig personal. Öns bästa restaurang för tillfället! Hoppas de fortsätter så.
Comment on this business

to add Restaurang Jungfrusund map to your website;