facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eko Missionen

"EKO Stormarknad vill erbjuda dig shoppingglädje av ”kända varumärken till låga priser” för dig, ditt hem och din familj. I över 55 år har vi varit en destination för smarta shoppare som vill handla ekonomiskt. Vi erbjuder nyheter, kända produkter och massor av inspiration. Vi är värda att besöka i årets olika säsonger – då bjuder vi dig på en upplevelse i våra butiker med tillhörande event för såväl barn som vuxna kunder.Vi erbjuder dig ett stort utbud inriktat på blommor, leksaker, konfektyr, hud & kroppsvård samt årets alla säsonger med därtill hörande sortiment för hemmet och din fritid, såväl för ute- och innemiljöer. Vårt huvudkontor är placerat i Fjälkinge där allt startade. Välkommen!"
Address: Hallkved Skogsängen 720 , Uppsala 755 97, C, SE
Phone: +46 18 30 46 23
City: Uppsala
Zip Code: 755 97


Similar places near
Zepia Zepia 6 km
Brima Bröd Brima Bröd 15 km
Prisfyndet Prisfyndet 15 km Trevlig liten nördbutik med bra utbud för både ttrpg och brädspel.
Reviews
Sämre än väntat . Mest för att deras sortiment är en blandning av dollar och öb och vissa kända märken vissa saker dyrt som sjutton andra riktigt prisvärda. Samtidigt så skulle jag hellre se bättre priser generellt och såfall mer som lidel- byta ut sortimentet oftare för att kunna få in lite mer spännande märken på tex kampanj månad eller vecka eller kanske race . För mig låg besvikelsen i det men lyckades självklart ändå bränna närmare 2000 innan jag tog mig ut, Stort och toppen med fik precis utanför ned ljuvliga tårtor och bakelser
Stort, ordentligt utbud. Lågpris som andra kedjor med låga priser, men vinner på att det finns så mycket att välja på. Lösgodis billigare än på de flesta ställena. Rejält med leksaker. Kiosken utanför, som hör till, har superbillig snabbmat, typ korv med bröd. Sällan köer.
Kyligt icke lösningsbenäget bemötande när jag ringde dem, då beställningssidan av tårtor inte fungerade. Fick kalla handen, och den som svarade ville knappt lyssna, än mindre ta emot en beställning.
Eko har billigt snus! Dessutom är sakerna de säljer av riktigt bra kvalitet trots billiga priser. Bättre än ÖoB eller Dollarstore. Leksakerna är ofta 20-30% billigare.
Otrevlig och ohjälpsam personal. Fanns inte prisuppgifter på doftljusen så jag frågade och då pekade hon på prislappar på de två översta raderna men där stod inte mitt och det var säkert åtta rader med ljus. Hon påstod ett pris men när jag kom till kassans var det ett helt annat. Vilket ointresse för kunderna! Aldrig mer EKO för mig!
Älskar denna butik, bästa godisutbudet till lägre pris. Man hittar mycket bra till hemmet , djuren, trädgård osv. Rekommenderas varmt
Oj så tråkig. Bra pris på lösgodis men inte så mycket annat. Överlag dyrare än t.ex. ÖoB. Kläder hyffsat billigt men tyvärr bara Ali Baba kvalitet. : Ett besök. Det räckte. Lyckades inte ens fylla en halv korg. Riktigt bra pris på hamburgare och korv i kiosken dock!
Bra affär, men farlig då vi handlade mer än planerat. Massor med bra-att-ha-saker!
Nu har jag varit på exotiska tre gånger och gått därifrån utan att köpa något pga. EN KASSA ÖPPEN OCH KÖ TILL GODISET DVS 40 m FRÅN KASSORNA. Obegripligt
EKO ja det är vad som uppstår när man pratar högt och tydligt inne i en tom lokal. Reagerade tydligt över att det var mer eller mindre folktomt vid besöket. Utbudet här är väl inget direkt att skryta med och kvaliteten kan tydligt ifrågasättas på olika varor. Personalen hade det lungt och fridfullt i flera butiker och jag insåg att jag inte skulle störa med frågor.
Comment on this business

to add Eko Missionen map to your website;