facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Prisfyndet

Address: Kungsgatan 39 , Uppsala 753 21, C, SE
Phone: +46 18 10 66 07
City: Uppsala
Zip Code: 753 21



related searches: Worldofboardgames, Gamemaniacs, Brädspel, Fantasia Uppsala
Similar places near
Fantasia Fantasia 299 meter Trevligt ställe men väldigt nischat. Alltid bra bemötande av personalen. Något svagt ...
Eko Missionen Eko Missionen 15 km Sämre än väntat . Mest för att deras sortiment är en blandning av dollar och öb och v...
Brima Bröd Brima Bröd 20 km
Reviews
Trevlig liten nördbutik med bra utbud för både ttrpg och brädspel.
Glatt överraskad när jag besökte butiken för första gången idag. Där fanns det mesta. Brädspel, rollspel, warhammer osv.
Hjälpsam personal, stort utbud, billigare än övriga spelbutiker.
Bra utbud och kunnig personal. Ibland lite trångt när det pågår organiserat spel.
Välsorterad. Här kan den nördiga hitta massor av roliga spel och annat.
Bra utbud med många brädspel, rollsspelsböcker, kortspel, figurspel, comics och andra nördiga prylar. Väldigt trevlig personal och mysig atmosfär. Tycker du om sånt och bor i Uppsala eller hälsar på ska du definitivt ta ett kik :
En bra spel affär! Duktiga innehavare som hjälper till!
Kan man få pokemon kort gladare? Då ger jag 5 stjärnor!
Spelar du Magic the gathering, warhammer eller varför inte Pokémon tcg eller andra brädspel så finns nästan allt här. Tärningar, spelmattor, pch hela hyllor med Mtg, pokemon pch en ännu större med bara brädspel. Det finns ett litet boksortiment. De har till och med för guds skull spelbord där man kan spela t:ex magic eller Pokémon. Det finns rn toalett och personalen är extremt trevliga samt artiga, de är också välldigt insatta i de produkter de säljer vilket gör att man får väldigt bra förslag. 6/5 från mig helt klart
Supertrevlig personal och en butik som känns mycket större på insidan än vad man kunde ana utifrån. Priserna i butiken är lite dyrare än om man skulle köpa spelen online, vilket är ett minus, men ett pris jag väldigt gärna betalar för det stora utbudet och den fantastiska servicen. Vet du inte redan exakt vad du ska ha så hjälper personalen gärna till och diskuterar rekommendationer, då de uppenbart är väldigt insatta och pålästa kring sina produkter. Rekommenderar varmt!
Comment on this business

to add Prisfyndet map to your website;