facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EL-Tjänst

EL-Tjänst

About

Belysningsbutik utöver det vanliga! Ett brett sortiment för både inne & ute. Vi har verkstad, elektriker och utför konsultationer i ditt hem. Välkomna!

Story

El-tjänst är en komplett elfackhandel som är känd för sin kunskap, service och kvalitet.
De stora, luftiga lokalerna är uppdelade i olika hemlika rum där det är lätt att hitta just den lampa som passar.
"Här finns en lampa för alla oavsett plånbok och smak"

Vi utför konsultationer, el-installationer samt renoverar lampor i vår egen verkstad.

Varmt välkomna!



"El-tjänst är en komplett elfackhandel som är känd för sin kunskap, service och kvalitet.De stora, luftiga lokalerna är uppdelade i olika hemlika rum där det är lätt att hitta just den lampa som passar.Stor utomhusutställning finns på nedre plan i butiken."Här finns en lampa för alla oavsett plånbok och smak"Vi utför konsultationer, el-installationer samt renoverar lampor i vår egen verkstad.Varmt välkomna!"
Address: Vendelsövägen 23, 135 51 Tyresö
Phone: 087126464
City: Tyresö
Zip Code: 135 51


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 15:00


related searches: Ljushuset, Bright123
Similar places near
SPOTiLED SPOTiLED 463 meter Lampor finns här inget märkvärdigt med det.
BRATTPETS.SE BRATTPETS.SE 1 km Brattpets riktar sig direkt till djurägare samt professionella och yrkesverksamma ino...
LTG Display retail solutions LTG Display retail solutions 2 km LTG Display retail solutions är Sveriges främsta totalleverantör av signage software,...
Godissvampen Godissvampen 2 km Fin sortering av lösviktsgodis. Faktiskt the bästa Godis affär i Tyresö man har allt...
Eco Light Scandinavia AB Eco Light Scandinavia AB 2 km Eco Light Scandinavia är distrubutörer för högkvalitets LED belysning. Vi arbetar fö...
TCM TCM 2 km Otroligt nöjd med TCM. För det första hade de en cykel i min önskade modell, i min st...
SWEDMART SWEDMART 2 km Allt för badrummet till toklåga priser! Köp på nätet eller butik, alltid bästa priser...
Elmiljö AB Elmiljö AB 3 km Panik då mitt elskåp började strula Söndag morgon. Ringde företaget då de installerat...
Kondator Kondator 3 km Kondator offers a wide range of trendy and practical accessories for your workplace.
Designinteriör Designinteriör 206 km DesignInteriör är platsen för dig som vill ha det där lilla extra till ditt hem. Du k...
Reviews
En massa lampor i butiken av välja mellan, stor kunskap hos personalen. Dessutom har dom egen elektriker Ronny som är extremt duktig och snabb. Rekommenderar!
Här hittar du lampor och belysning i många olika former, färger och storlekar. Nu lyser julstjärnor och adventsljusstakar i fönstren. Här får man tips och råd men även hjälp med elinstallationer. Snart är det dags för den traditionella tomten som klättrar på taket. Lika fint att se varje år, en riktig tradition.
En butik som verkligen lyser upp tillvaron en butik som skänker lugn och ro när du besöker El-tjänst. Här finns verkligen alla typer av lampor och ljus som lyser upp våra hus och hem nu när dagarna blir allt mörkare. Bra läge har butiken vilket garanterar många spontanister men här gäller det också att vara vaksam ty priserna är verkligen varierande från hyggligt billigt till riktigt dyrt. Service är bra men covid 19 information kunde vara både större och bättre.
Alltid trevligt bemött här. Fått bra hjälp. Stort utbud av lampor i blandat prisläge. Kan definitivt rekommendera en titt här.
En riktig lamp- och elaffär. Kändes genuint. Vi ville ha en lampskärm. Vi åkte hem med en lampskärm. Trevlig personal.
Kunnig personal och bra sortiment. Kan lampor till 100%
Super bra service, vilket man alltid får här! Var ute efter en reservlampa och hade ingen aning om den ens fanns att få tag på, men här fanns den och dessutom till en bra peng!
Idag fick hjälp installera lampproppar enl nya EU-regler på mina lampor. Han fixade det medan jag var där! Typ 10 min. Vilken service! Verkar populär butik då det var mkt folk. Kul! Mycket fina lampor att köpa, underbart stort sortiment och alla smaker. Lycka till!
Kom in med en trasig lampa och frågade om en ny likadan. När jag kom hem passade inte lampan, varför jag gick tillbaka en dag senare. När jag kom tillbaka till samma person sade han att jag ljög och ville inte byta till rätt lampa som för övrigt kostade 23 kronor. Har gått hit i åratal men kommer inte tillbaka igen efter detta.
Bra utbud, finns något för alla smaker.
Comment on this business

to add EL-Tjänst map to your website;