facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for SPOTiLED

About

SPOTiLED säljer LED-belysning till privatpersoner, företag & offentlig sektor. Vår webbshop finner ni på spotiled.se. Butiken finns på Alléplan 7 i Tyresö.

Story

Vår affärsidé är att erbjuda marknadens mest miljövänliga och kostnadseffektiva alternativ till kunder som vill uppgradera eller införskaffa ny belysning. Vi levererar allt från en enkel lampa till en komplett lösning för stora fastigheter.

Våra produkter håller hög kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda garanti på två år på de flesta produkter. Livslängden på en vanlig LED-lampa är dock mycket längre än så. Standard är 50 000 timmar vilket motsvarar över 17 år om lampan är tänd 8 timmar per dag.



"SPOTiLED är proffs på LED har mångårig erfarenhet av LED belysning. Vi älskar att svara på alla typer av frågor rörande belysning. I vår lagershop på Berganäsvägen i Tyresö kan du handla, hämta beställningar eller bara diskutera dina belysningsprojekt. Vi har inte fasta öppettider, men är på plats nästan hela tiden, så slå gärna en signal och dubbelkolla att vi är på plats. Vi håller sortimentet på en lätt och överskådlig nivå, har du önskemål utöver detta så har vi lösningar på det mesta. Vi hjälper privatkunder, företag och elektriker. Tveka inte att kontakta oss om du tror att vi kan hjälpa dig!"
Address: Alléplan 7, 13551 Tyresö
Phone: 0841071111
City: Tyresö
Zip Code: 13551


Opening Hours

Monday: 11:00 - 16:00
Tuesday: 11:00 - 16:00
Wednesday: 12:00 - 16:00
Thursday: 11:00 - 16:00
Friday: 11:00 - 16:00
Saturday: 11:00 - 16:00


related searches: Ljustema
Similar places near
EL-Tjänst EL-Tjänst 463 meter En massa lampor i butiken av välja mellan, stor kunskap hos personalen. Dessutom har ...
BRATTPETS.SE BRATTPETS.SE 2 km Brattpets riktar sig direkt till djurägare samt professionella och yrkesverksamma ino...
LTG Display retail solutions LTG Display retail solutions 2 km LTG Display retail solutions är Sveriges främsta totalleverantör av signage software,...
Godissvampen Godissvampen 3 km Fin sortering av lösviktsgodis. Faktiskt the bästa Godis affär i Tyresö man har allt...
Eco Light Scandinavia AB Eco Light Scandinavia AB 3 km Eco Light Scandinavia är distrubutörer för högkvalitets LED belysning. Vi arbetar fö...
TCM TCM 3 km Otroligt nöjd med TCM. För det första hade de en cykel i min önskade modell, i min st...
SWEDMART SWEDMART 3 km Allt för badrummet till toklåga priser! Köp på nätet eller butik, alltid bästa priser...
Kondator Kondator 4 km Kondator offers a wide range of trendy and practical accessories for your workplace.
Designinteriör Designinteriör 206 km DesignInteriör är platsen för dig som vill ha det där lilla extra till ditt hem. Du k...
Reviews
Lampor finns här inget märkvärdigt med det.
Beställde på en Söndag och ordern skickades först på Onsdagen. Snabb leverans.......nej. Blir inga mera köp här. Beställt 20st Dim01 på annat håll.
Bra produkter, snabb leverans men kanske framförallt otroligt bra service vid frågor och rådgivning. Tack Jenny för hjälpen!!
Tack för hjälpen med ledbelysningen till trallen. Det blev toppen!
Svinbra kundservice!
Översatt av Google De är mycket flexibla med sin service och de har en mängd olika belysningsalternativ. Original They are very flexible with their service, and they have a variety of lighting options.
Comment on this business

to add SPOTiLED map to your website;