facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten

Address: Svedengatan 20, 58273 Linköping
Phone: 0770-115 115
City: Linköping
Zip Code: 58273



related searches: Elgiganten danmark, Elgiganten Sverige, Elgiganten english, Elgiganten UK, Bilka
Similar places near
Kjell & Company Ikano Kjell & Company Ikano 203 meter Du har tekniken, vi har tillbehören!
MediaMarkt Sverige MediaMarkt Sverige 530 meter Bra utbud, trevligt att besöka ibland.
NetOnNet Sverige NetOnNet Sverige 4 km Jag har tidigare haft goda erfarenheter av Netonnet och deras kundbemötande men efter...
Elon Mjölby Elon Mjölby 30 km
Reviews
Det vart bara bekymmer dåjag skulle lämna in mobilen för reparation. Dåligt med personal och ingen internet så dom kunde ta emot mobilen. Fick återkomma senare.
Fick vänta länge på hjälp men sedan var säljaren toppen och väldigt kunnig.
Vi fick vänta 40 minuter på att få ett kyl/frys skåp utlevererat. Stod längst bak fick vi som ursäkt men då hade nog 20 min vart mer lämpligt.
Inte en enda person som kunde hjälpa mig på 20 min fast att det var väldigt få kunder. Ingen hälsade på mig. Och det var inga glada miner när jag väl fick prata med en av personalen.
Bra utbud av alla elektronik som folk kan behöva. Vi har alltid fått bra utbildad personal som lyssnar till våra behov och vad är bäst för oss. De försöker inte att sälja till dig någonting som är dyrt och du behöver inte. De försöker sälja dig vad du behöver.
Superbra personal. Enda minus är det tar lång tid ibland med support av t ex mobilköp, återköp mm då det blir flera olika kassor och olika personal. Mycket bra betalmetoder, de tar även emot Alipay.
Det var lite väntetid innan man kom till säljaren. Men väl där fick jag bra hjälp. Hade i princip bestämt innan vad jag skulle ha. Trevlig säljare som hade bra frågor om hur jag skulle använda varan vilket ledde till att jag till slut bestämde mig för en annan modell än vad jag tänkt från början. Tyvärr fanns just den inte i lager men säljaren gjorde en bokning på annan ort. Jag var nöjd när jag var klar.
För dagen en trevlig och påläst säljare, vilket inte alltid är fallet.
V hittade det vi ville ha och fick svar på våra frågor innan vi köpte vår kaffemaskin.
Jag har varit på många Elgiganten över Sverige då jag älskar elektronik, måste säga att detta är definitivt en av dom bästa! Personalen försöker inte tvinga på mig något eller sälja de dyrare alternativet. Man kan gå i lugn och ro och kolla igenom butiken, när man behöver hjälp så finns dom där och hjälper. Upplägget i butiken kan kännas något massivt, men de är en megastore så de är klart.
Comment on this business

to add Elgiganten map to your website;