facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for NetOnNet Sverige

NetOnNet Sverige

About

Världens bästa och roligaste hemelektronik



"NetOnNet – Prispressaren på hemelektronikNetOnNet öppnade den 10 mars 1999 med en enkel affärsidé: att sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. Vi fanns bara på Internet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan, utan onödigt krångel. 2001 kompletterades nätförsäljningen med Lagershopar där du handlar till samma låga priser som på nätet.NetOnNet har hemelektronik från både egna och välkända varumärken direkt från lagerhyllan. Vårt fokus är att förenkla allt vi kan för att erbjuda hemelektronik billigare än andra. Det är mottot för hela NetOnNet och grundar sig i vårt unika självbetjäningskoncept. Kunderna ska välja NetOnNet, inte bara för att vi har låga priser, utan även för att vi gör det enkelt."
Address: Tjälvegatan 5, 582 78 Linköping
Phone: +4633488488
City: Linköping
Zip Code: 582 78



related searches: Elgiganten, Net On, Onoff se, Elgiganten sweden, NetOnNet norway
Similar places near
MediaMarkt Sverige MediaMarkt Sverige 4 km Bra utbud, trevligt att besöka ibland.
Elgiganten Elgiganten 4 km Det vart bara bekymmer dåjag skulle lämna in mobilen för reparation. Dåligt med perso...
Kjell & Company Ikano Kjell & Company Ikano 4 km Du har tekniken, vi har tillbehören!
Elon Mjölby Elon Mjölby 34 km
Reviews
Jag har tidigare haft goda erfarenheter av Netonnet och deras kundbemötande men efter ett garantiärende besviken. När mitt grafikkort till datorn började låta konstigt skicka Netonnet vidare datorn till Commodo för service. De bytte till ett annat grafikkort som jag fort märkte var slitet och fungerade sämre än mitt gamla. Commodo hänvisade till Netonnet som inte ville ta problemet på allvar och inte hjälpte mig. Uselt gjort av Commodo och ansvarslöst av Netonnet. Fixa bättre samarbetspartners och ta hand om era kunder och deras serviceärenden! Vill varna er som funderar på att köpa dyrare produkter från Netonnet eftersom risken finns att ni inte får hjälp vid garantiservice. Känns tråkigt för egen del, men får väl gå till annan butik.
Säljaren hade svårt att acceptera ett nej gällande försäkring på telefon. Var väldigt påstridig. Fick på en annan vara betala mer i kassan än det pris som uppgavs i butiken. Fick till svar att det varit en prishöjning. I min värld gäller skyltat pris. Jag har själv jobbat 50 år i butik.
Var själv tveksam till om garantin gällde för vissa varor speciellt då jag inte hade något kvitto och det var mera än 1 år sedan köp! Men dom kolla i datorn och snabbt och vänligt hämta dom nya produkter till mig! Bra service kallar jag det!
Lite tråkig och avsides lokal men vettiga priser. Har aldrig stått i någon vidare kö vid betalning, dock för kundtjänst
Här har dom väl? allt, både billigt och dyrt. Layouten är lite tråkig men det är ju av mindre betydelse.
När man väl har orienterat sig i butiken så är det ett trevligt ställe. Bara att ta det man är intresserad av.
Bra utbud, trevlig personal och fin service.
Världens långsammaste kundservice, hoppade dessutom över mig när det var min tur i kön
Smidig när man vet vad man behöver.
Mycket o välja på . Hjälpsam personal
Comment on this business

to add NetOnNet Sverige map to your website;