facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten

Elgiganten
Address: Kundv. 6 A , Halmstad 302 41, M, SE
Phone: +46 77 111 51 15
City: Halmstad
Zip Code: 302 41



related searches: Elgiganten ccc se, Elgiganten Stockholm, MediaMarkt Sweden, Komplett, INET, Skousen, MediaMarkt, Proshop
Similar places near
Halmstad Media Fixer Halmstad Media Fixer 3 km Lämnade in en riktig sprucken samsung mobil till dom och resultat var superbt!!! Pers...
MacHuset MacHuset 3 km 15/11-2021 Klev in och skulle hämta datorn åt företaget. Får efter 10 minuter säga sj...
Creative Tools Creative Tools 4 km Fick tips från en bekant att köpa filament här. Detta får bli mitt inköpsställe trevl...
Reviews
Var inne i Halmstad idag med min snart 7 åring som skulle få testa ut en smartklocka som han längtat efter. I butiken gick larmet när man rörde den klocka han skulle kolla på och en ung tjej kommer fram och stänger av larmet. Varje gång vi testade röra den så gick larmet. Hon stoppade larmet igen och jag frågar om man vågar röra den igen utan att larmet går och hennes kommentar är att vi ska låta den vara istället så larmen brukar krångla, ni får välja en annan klocka istället och så gick hon. Min son blev så besviken och ledsen. Fruktansvärd personal.. Vi gick omedelbarty därifrån och letar upp smartklocka någon annanstans.. Tyvärr inte första gången som det är otrevlig och ointresserad personal där.
Köpte ett par Bosse Sleepbuds. Borde framgå tydligt att det INTE går att spela något annat än ljudfilerna i appen. Ingen musik, ingen radio, inget annat. Dessutom är brusreducerande teknik tydligen inte lika med noice cancelling utan bara att de sluter tätt mot örat. Jösses vilken besvikelse för 2400kr! Förpackningen öppnad, trots att de ej är använda går det ej att returnera eller bytas. Dåligt!
Handla på netonet eller någon annan Elgiganten istället. Dessa i halmstad är helt värdelösa på service och nekar utbyte trots garanti. Hittar på grejer som inte ens stämmer med det kund berättat. Varuhuschefen är helt värdelös. De har dålig arbetsmiljö och denna butik borde stängas ner helt!!!! Fick inte min vara utbytt trots garanti - de hittade på att det var fysisk åverkan!!!!
Jag tycker det är svår att betygsätta elgiganten. Men affären är fin och lätt att ta sig fram, beroende på vilken personal du träffar. De flesta är trevliga men vissa kan bara lite för påflugna för min smak. Ibland lite för lite personal om man behöver rådfråga så kan man få vänta ett tag.
Bra utbud, trevlig/kunnig personal, prisgaranti och OTROLIG kundsupport om något går fel. Om elgiganten i flygstaden har det jag behöver försöker jag alltid köpa därifrån.
Bästa servicen Fick hjälp att rensa och återställa min mobil Av en fantastisk man som inte jobbade på support, eftersom det var stängt pga sjukdom Lycklig kund som åkte 12 mil fram och tillbaka 19 augusti Stor kram till dig
Alltid hjälpsamma och har allt som oftast bra erbjudanden! Hittills mycket nöjd med samtliga inköp under åren.
Mycket trevlig säljare, som var lyhörd för våra önskemål och kunde informera om för- och nackdelar med de olika produktalternativen.
För det första har de flyttat så man är klar över detta om man tar sig dit med buss eller kör bil. Visst är det stort och de har allt men Elgiganten är kända för att låta köparen betala oavsett vad som hänt med produkten förutsatt att man inte har betalat en särskild garanti som alltid kostar hutlösa pengar. Servicen är 0 poäng men det enorma utbudet i kombination med bra priser ger en tvåa.
Långsam service. Efter att ha betalt varan så skall man gå ut ur butiken och in i en annan ingång på hörnet där de lämnar ut varan. Det var bara en person som jobbade här och jag antar att snubben både gick på toa och tog kafferast, för så lång tid tog det att hämta kartongen på lagret. Två andra kunder orkade inte vänta utan vände och lämnade varav den ena kunden flippade ur och tryckte nästan sönder "kundnöjdhets-apparaten" vid utgången. Jag tror inte att hon tryckte på den glada gubben.
Comment on this business

to add Elgiganten map to your website;