facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for MacHuset

MacHuset
Address: Bankg. 6 Lilla Torg , Halmstad 302 43, M, SE
Phone: +46 35 12 35 15
City: Halmstad
Zip Code: 302 43



related searches: Apple, Elgiganten, MacSupport, MacRumors, AirPods SE, iPhone pris, iPhone 13 pris, iPhone 13 Pro pris
Similar places near
Halmstad Media Fixer Halmstad Media Fixer 524 meter Lämnade in en riktig sprucken samsung mobil till dom och resultat var superbt!!! Pers...
Creative Tools Creative Tools 2 km Fick tips från en bekant att köpa filament här. Detta får bli mitt inköpsställe trevl...
Elgiganten Elgiganten 3 km Var inne i Halmstad idag med min snart 7 åring som skulle få testa ut en smartklocka ...
Reviews
15/11-2021 Klev in och skulle hämta datorn åt företaget. Får efter 10 minuter säga själv att jag ville fakturera och det kunde de inte, de sa bara "det går inte". Jag fick dra ut informationen om det fanns ett annat sätt att lösa problemet. Det vill säga att faktureringsansvarig på företaget ska komma till butiken fysiskt och legitimera sig samtidigt som butikschefen närvarar. Jag fick sedan fråga efter butikschefens schema tycker detta är extremt konstigt att behöva fråga efter? för inte ett endaste ord som kom ur mannens mun var varken hjälpande eller trevligt. Jag sa till honom att jag tyckte de skulle informerat om detta från början och han svarade med "fast jag tycker du skulle informerat hur du ville göra med betalningen tidigt". Utgick från att man kunde fakturera - vilket är vanligt. Tycker de andra kollegorna som hjälpt mig varit trevliga men tyvärr inte alla i denna butik. Kände mig dåligt bemött och illa till mods efter samtalet.
Varför åka till Helsingborg när vi har en fin Apple affär här i Halmstad med alt man behöver till sin Mac Svendus Panorama
Alltid bästa servicen och trevligaste personalen. Finns ingen anledning att handla någon annanstans. Gå dit, ni kommer bli nöjda!
Min Mac började flimra, varit inne 4 gånger. Första gången gjordes en uppdatering, vilket inte hjälpte, andra gången togs datorn in på felsökning och nollställdes. Vilket inte heller hjälpte, 3e gången gjordes ännu en uppdatering som inte heller hjälpte. Laptopen fortsätter att flimra, och 4 gången tog dom in den ennu en gång, tog ca en dag innan den var klar. Då hittades det inget fel denna gången heller! Och datorn nollställdes ännu en gång till. Dålig hjälp och ville ej ta emot reklamation, även om bevis fanns!!!!!!!!!! Och ville alltså att jag varje gång skulle gå hem med en laptop som inte är full fungerande.
Var i stan i dag med mina föräldrar min mamma hade fått en jätte fin iphone av min pappa när hon fyllde 80 år i present, ja ni läste rätt min mamma som är 80 år vill vara modern kvinna och det är hon, så hon bestämde sig för att skaffa Facebook för att kunna spionera på sina vuxna barn hahaha ja hon är rolig . Men saken var den att hon inte kunde logga in på fb så vi bestämde oss för att gå in hit och få hjälp med det, här inne möttes vi av en super trevlig kille som hade tålamod med min 80 åriga mor och hjälpte henne med inloggning på Facebook. Jag måste säga att denna butik är super fräch bra bemötande , här inne har ni allt ni behöver inom teknik . Otrolig bra kund fokus och denna hjälpsamhet som vi fick får helt klart 5 stjärnor av mig .
Finns inte någon annan butik där man får sån högklassig service som i Macforums butik i Halmstad. Jag bor i Stockholm men åker alltid ner till Halmstad för den mest fantastiska service. Varenda människa som jobbar där inne är helt guldvärda. Varje gång man går ut därifrån går man ut med ett leende på läpparna. Men, ett STORT tack till John Larsson som alltid levererar. Bästa service jag nånsin fått, varje gång. TACK!
Personalen som jobbar på MacForum i Halmstad är helt fantastiska! Så kunniga, serviceinriktade och helt grymma. Jag bor i Stockholm men åker alltid till Halmstad när jag behöver hjälp eller ska köpa något nytt. John Larsson är den mest fantastiska människa jag någonsin träffat. Han hjälper till med allt när som helst även på sin fritid Stort tack till Er i Halmstad och framförallt stort TACK till John! Världens trevligaste butik!
Jag är nöjd så länge jag betalar, allt man behöver hjälp med måste man betala för..
En bra plats inte bara för att döpa äppelpaj produkter men också för att reparera de också om det behövs. Bra personal som jobbar där som alltid glada och hjälpsamma, proffs. Ingen toa där man kan gå till gallirien eller på backsidan nära parkering om det behövs för att kolla torget är så nära. Parkering finns i närheten. Nära busshållplatsen och den redan ligger i Centrum så allt är så nära; mataffärer, butiker, hemköp, bank....
Bra service helnöjd med mina köp,kommer vända mig till dom nästa gång med vid köp.
Comment on this business

to add MacHuset map to your website;