facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elgiganten Sverige

Address: Säljarevägen 1, 702 36 Örebro
Phone: 0771-115115
City: Örebro
Zip Code: 702 36



related searches:
Similar places near
Tele2 Sverige Tele2 Sverige 234 meter Trevlig butik men rekommenderas att aldrig ta ett abonnemang
Elgiganten Sverige Elgiganten Sverige 331 meter Stort utbud av bild och ljud. Hjälpsam personal.
Cards and more Sverige AB Cards and more Sverige AB 5 km Specialister på kort och etikettlösningar!
gamingdator gamingdator 5 km - Bygger och moddar gaming datorer
Kvarnström Mobiltelefoner AB Kvarnström Mobiltelefoner AB 6 km Fantastiskt bra service
Refurbly Refurbly 7 km Bra bemötande, bara goda erfarenheter!
MultiTech DATA AB MultiTech DATA AB 7 km Jag kan verkligen rekommendera detta företag bra priser . trevlig personal och en top...
PC & Hifi Örebro PC & Hifi Örebro 8 km Vi hjälper dig välja rätt hemelektronik som passar dina behov och hjälper även till a...
Mobilpart.se Mobilpart.se 8 km skicka aldrig dina enheter till detta företag Jag skickade min mobiltelefon till det ...
TeleLife TeleLife 16 km Produkter som förgyllar vardagen till låga priser helt enkelt! �
Etab Data AB Etab Data AB 38 km Bra, hjälpsam och kunnig personal som stöttar dig vid köp av datorer och tillbehör....
Reviews
Köpte en ny kyl från denna butiklördag. Fick snabbt hjälp att få fram den önskade produkten. Bra pris och allt. Kom hem och ivrig att plocka upp den så visade det sig att den är en stor skada på dörren till kylen. Arg och irriterad eftersom butiken nu var stängd, ligger 3 mil bort samt kvällen plan att installera allt försvann. Dagen därpåsöndag åker jag in för att reklamera den, såklart så är det slut på den produkten och dom kan då få hem den från centrallagret om 5 dagar?!. Frågar om man kan få köpa visningsexemplaret, men nej det får man inte. Frågar om dom bjuder på hemleverans så man slipper åka fram och tillbaka i flera mil, men nej det får man inte. Frågar då ifall man kan få ett prisavdrag som kompensation, men även där ett nej det går inte. Säljaren jag talade med var trevlig men tyvärr känns det som säljarna på elgiganten inte får ta ett enda eget beslut utan att kolla med respektive chef. Frågade då när någon som kunde ta ett sådan beslut jobbade, och den personen började såklart jobba dagen eftermåndag. Hade ändå ärenden i stan den dagen så valde att åka förbi på måndagen för att prata med "chefen" som kunde ta ett beslut. Ingen av dom respektive "cheferna" vågade prata med oss utan lät säljaren vara budbärare. Trots att dom stod 10 meter bort. Det ända dom kunde göra som kompensation var att erbjuda mig att behålla den trasiga kylen mot ett avdrag på 500kr. Lite skamligt kan jag. Det var tyvärr det ända dom kunde erbjuda. Har själv jobbat som säljare i butik och är väl medveten att elgiganten inte köper in produkter och säljer dom för samma pris. Självklart har dom någon form av marginal. Speciellt eftersom dom kunde dra av 500kr på en trasig produkten helt plötsligt. Säljaren som hjälpe mig var som sagt trevlig, men man såg tyvärr hur lite beslut säljarna får ta. Så är inte arg på Säljare, snarare "cheferna" och butiken även lag om man nu kan kalla dom det som inte verkar bry sig. P.S Såg nu att samma kyl har dom prissänkt till 1995kr istället för 2695kr. Så det fanns alltså bra med marginal på att göra någon form av kompensation.
Fick hjälp relativt snabbt och de hjälpte oss komma åt de vi ville ha. och de hjälpte oss sänka priset på en vara som var billigare i en annan affär. riktigt bra jobbat.
Var på elgiganten marieberg och pratade med säljare som hette Tomas, han var toppen! Han var kunnig, hjälpsam och trevlig och tog dessutom alla frågor på engelska då min sambo är från England. Vi var mycket nöjda med hur vi vart bemötta och han får ett par extra guldstjärnor av oss.
Stort utbud av bild och ljud. Hjälpsam personal.
Kassan var helt obemannad i ca en halvtimme, flera kunder gav upp och gick därifrån.
Trevlig personal på dataavdelningen, men när man gick igenom telefonavdelningen så flög försäljarna på en och var faktiskt rätt jobbiga.
Hade tyvärr inte den kyl med frys som vi ville ha
Det blir lite svårt när du vill köpa nånting och åker 40 km .....sen måste du vänta minst 4 dagar... Är nöjd ändå.
Upplevde butiken rörig. Visste inte riktigt vart man skulle gå. Ingen bra överblick. Vakna säljare, men kände ej att de hade 100% koll. Vi var lite för frågvisa. Visste ju vad vi var ute efter. Personalen hänvisade till hemsidan, men vi ville se det vi var ute efter.
Upplever att butiken blivit rörigare. Tv-avdelningen behöver verkligen en översyn. Alllt står packat på varandra så en så enkelt sak som att kunna stå på det avstånd man har hemma mellan soffa och tv är bara glömma.
Comment on this business

to add Elgiganten Sverige map to your website;