facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Mobilpart.se

About

Vi erbjuder bäst pris på mobilreparationer i Örebro och använder oss enbart av reservdelar av högsta kvalité, originalkvalité och Apple original. Vi byter din skärm på din iPhone.

Story

Välkommen till Mobilpart. Vi erbjuder bäst pris på mobilreparationer i Örebro och använder oss enbart av reservdelar av högsta kvalité, originalkvalité och Apple original. Vi byter din skärm på din iPhone från endast 15 minuter och erbjuder även fri upphämtning och avlämning av din enhet inom centrala Örebro. Vi har sedan öppningen 2015 reparerat över hundratusen enheter och har reparatörer med över 10 års erfarenhet i mobilbranschen. Hos oss kan du alltid känna dig 100% trygg när du lämnar in din mobil för service.



"Välkommen till Mobilpart. Vi erbjuder bäst pris på mobilreparationer i Laxå och använder oss enbart av reservdelar av högsta kvalité, originalkvalité och Apple original. Vi byter din skärm på din iPhone från endast 15 minuter och erbjuder även fri upphämtning och avlämning av din enhet inom Laxå. Vi har sedan öppningen 2015 reparerat över hundratusen enheter och har reparatörer med över 10 års erfarenhet i mobilbranschen. Hos oss kan du alltid känna dig 100% trygg när du lämnar in din mobil för service."
Address:
Phone: +46765554904
City: Örebro


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00

Similar places near
Refurbly Refurbly 2 km Bra bemötande, bara goda erfarenheter!
Kvarnström Mobiltelefoner AB Kvarnström Mobiltelefoner AB 3 km Fantastiskt bra service
Elgiganten Sverige Elgiganten Sverige 8 km Stort utbud av bild och ljud. Hjälpsam personal.
Tele2 Sverige Tele2 Sverige 8 km Trevlig butik men rekommenderas att aldrig ta ett abonnemang
Elgiganten Sverige Elgiganten Sverige 8 km Köpte en ny kyl från denna butiklördag. Fick snabbt hjälp att få fram den önskade pro...
TeleLife TeleLife 24 km Produkter som förgyllar vardagen till låga priser helt enkelt! �
Reviews
skicka aldrig dina enheter till detta företag Jag skickade min mobiltelefon till det här företaget den 22 juli 2022. Jag fick min betalning först den 18 augusti, efter att ha bett flera gånger om min betalning och skickat många e-postmeddelanden och dessutom var jag tvungen att kontakta myndigheterna för att veta vad jag skulle göra, eftersom jag kände mig bestulen. Tyvärr detta företag inte vad som står på sin hemsida, om hur många dagar du kommer att få betalning för din enhet skickad. Dessutom, har de inget telefonnummer och de svarar dig nästan inte på sin enda servicekanal, e-posten Jag tror att de bara svarade mig och gjorde min betalning efter att jag hade klagat på Trustpilot, Facebook oca Google och hade kontaktat behöriga myndigheter som ARN. I slutändan kommer jag aldrig att skicka något till dem igen, och du vill inte heller köpa deras produkter, för mig är de inte seriösa.
VARNING! SCAM! Beställde en iPhone 14 PRO Max för 5 dagar sedan inte hört ett ord! Provat maila , ringa, skicka på Messenger utan tillstymmelse till svar det här luktar scam företag lång väg!
Jag jag har beställt en mobil av dom men tyvärr de har inte skicka mobilen till mig. Det har varit föra två månader sedan. Det känns inte rätt.
Skickade in min telefon för försäljning den september och idag är det den 3e oktober och inte hört ett ljud från dom! Skicka aldrig in era telefoner där
VARNING VARNING VARNINGDETTA FÖRETAGET ÄR BLUFF, FÖRSÖKER BARA TA DINA PENGAR NÄR DU KÖPER EN MOBIL OCH DU FÅR INGEN TELEFON TRO INTE PÅ NÅGOT AV VAD DETTA FÖRETAGET SÄGER DOM BRYTER MOT LAGEN OCH TAR DINA PENGAR OCH TELEFONEN DU SÄLJER TILL DOMVARNING VARNING VARNING
Jag lagade min iPhone X skärm här, gick hur smidigt som helst och tog bara 20 minuter. Kan verkligen rekommendera dom!
Toppenbra service Jag hämtade just ut min Note 10 som var på lagning. Nu är telefonen som ny igen. Jag är superglad. Rekommenderas starkt
Comment on this business

Directions to Mobilpart.se with public transportation


Västerplan 30 meters
3
4
521
Örebro Tegnérlunden 150 meters
1
10
2
3
4
521
78
Markbackens centrum 200 meters
3
4
521
Lövstagatan 270 meters
1
10
2
78

to add Mobilpart.se map to your website;