facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Elon Värmdö

Elon Värmdö

About

Hos oss på ELON hittar du ett brett utbud av vitvaror och hushållsprodukter.

Story

Hos oss hittar du alltid ett brett utbud av vitvaror från välkända varumärken och inte minst, kunnig personal. Vår höga servicenivå mot dig som kund värdesätter vi högst av allt.

Tack vare vårt stora centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre dagar. I vårt erbjudande ingår även installation och bortforsling av gamla produkter till ett lågt pris.

Vi erbjuder även räntefri avbetalning. Hos oss kan du lita på att du köper kvalitetsprodukter till bra pris med stor trygghet.

Vi är även stolta återförsäljare av Mieles, Wascators och Podabs fastighetsmaskiner.

Är du intresserad av vinförvaring, oavsett om det handlar om lagrings- eller serveringsskåp, är det till oss ni ska komma. I vår utställning har vi skåp för alla behov.

Välkommen in!
Håkan Lind med personal



"Elon erbjuder ett brett sortiment av vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Mest kända kanske vi är för våra vitvaror men hos oss hittar du även annat som till exempel dammsugare, kökstillbehör och rakapparater. Hos Elon värdesätter vi dig som kund och det är viktigt för oss med en hög servicenivå. Om du behöver vägledning med ditt köp – fråga oss om råd! Med vår mångåriga erfarenhet av vitvarubranschen hjälper vi gärna dig att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. Vi kan tack vare vårt centrallager garantera leverans inom tre dagar på en stor del av vårt sortiment om vi inte har det hemma i butik. Är det så att du behöver hjälp med hemleverans och installation av tunga varor – så ordnar vi det!"
Address: Orions Väg 1, 13444 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 0857033313
City: Gustavsberg
Zip Code: 13444


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Elon tvättmaskin, Elon diskmaskin, Elgiganten Värmdö, Kyl och frys, Kyl/frys kombiskåp
Similar places near
Granngården Granngården 110 meter Absolut sämsta service jag har upplevt på länge. Har ringt två gånger i förra veckan,...
H&M HOME H&M HOME 520 meter
Brisak Värmdö Brisak Värmdö 589 meter Annorlunda..kul..och prisvärt.. Stort utbud av sommarmöbler under sommaren. Före ju...
Flügger Färg Värmdö Marknad Flügger Färg Värmdö Marknad 2 km Hjälpsamma o kunniga! Fick all den hjälp jag behövde o mer därtill.
Skärgårdsjuveler Skärgårdsjuveler 3 km På Värmdö har Skärgårdsjuveler sin ateljé, beläget med vacker utsikt över Gustavsberg...
No22 Inredning & Design No22 Inredning & Design 3 km Butiken där du hittar allt från snygga smycken, kläder, väskor & skor till tavlor, ku...
Andiamo Värmdö Köpcentrum Andiamo Värmdö Köpcentrum 12 km Den är bra affär men ska stänga snart
Reviews
Trevlig personal bra information om varorna och snabb offert.
Det var en helt ok affär. Dock såg jag inte Elon Musk någon stans så lite besviken då jag ville ha en gratis enkel biljett till Mars. Av denna anledning så får denna butik ett omdöme på 4/5 stjärnor.
Bedrövlig service och kundbemötande av" head of sales" Trist för resterande personal, men efter mina erfarenheter med denna butik så fpr den lägsta möjliga betyg
Visar lagersaldon på nätet som inte stämmer med vad butiker har, känns oseriöst och som ett försök att locka kunder....
Mitt planerade hembesök uteblev utan meddelande. Butiken lovade kompensation men ingen har hitintills hört av sig trots påringning. Installatören som tillslut kom var trevlig och utförde ett proffsigt arbete.
Bästa butik ,Elin Mölnvik
Bra service. Trevlig personal. Bemödade sig att lösa mitt problem
En bra butik med mycket vitvaror hushållsarticklar, mycket trevlig personal som hjälper till
Riktigt trevlig personal som ger bra proffsiga råd. Dessutom bra priser.
Trevligt bemötande. Kunnig personal. Vid behov kommer jag att handla där igen. 1000 tack
Comment on this business

Directions to Elon Värmdö with public transportation


Mölnviksrondellen 160 meters
432
433
434
435
435C
436
437
438
439
440
Mölnvik 170 meters
434
474
480C
484
492

to add Elon Värmdö map to your website;