facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Granngården

Granngården

About

ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET

Story

Granngården är en del av Sveriges historia sedan 1880. Vi är födda på landet och är rotade i det svenska jordbrukssamhället. I över hundra år har vi varit en knutpunkt för svenska bönder. Genom vårt arv har vi en stor kunskap i frågor som rör odling, djur och natur. Vi vill med våra 109 butiker runt om i Sverige och med vår e-handel inspirera och underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Granngården erbjuder rejäla produkter och tjänster, kloka råd och massor av inspiration. Vi är den kunniga och hjälpsamma grannen som vill underlätta för dig som vill leva ett Jordnära liv.

Vårt huvudkontor är placerat i Malmö och vår distributionscentral finns i Jönköping. Granngården har cirka 550 anställda. Omsättningen är cirka 1,8 miljarder kronor per år.



"ALLT FÖR DET JORDNÄRA LIVET"
Address: Medeas väg 4, 134 44 Gustavsberg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-574 101 30
City: Gustavsberg
Zip Code: 134 44



related searches:
Similar places near
Elon Värmdö Elon Värmdö 110 meter Trevlig personal bra information om varorna och snabb offert.
Brisak Värmdö Brisak Värmdö 502 meter Annorlunda..kul..och prisvärt.. Stort utbud av sommarmöbler under sommaren. Före ju...
Flügger Färg Värmdö Marknad Flügger Färg Värmdö Marknad 2 km Hjälpsamma o kunniga! Fick all den hjälp jag behövde o mer därtill.
Skärgårdsjuveler Skärgårdsjuveler 3 km På Värmdö har Skärgårdsjuveler sin ateljé, beläget med vacker utsikt över Gustavsberg...
No22 Inredning & Design No22 Inredning & Design 3 km Butiken där du hittar allt från snygga smycken, kläder, väskor & skor till tavlor, ku...
Andiamo Värmdö Köpcentrum Andiamo Värmdö Köpcentrum 12 km Den är bra affär men ska stänga snart
Reviews
Absolut sämsta service jag har upplevt på länge. Har ringt två gånger i förra veckan, idag suttit i telefonkö, gav upp efter 47 minuter. En röst som maler på varannan minut, ”just nu har vi många som ringer om du vill att vi ringer upp dig tryck 5”. Två gånger förra veckan tryckte jag på 5 och jag har fortfarande inte blivit uppringd…. Urdåligt!!!
Dåligt utbud av hundmat, ingen personal var intresserad av att hjälpa till
Medarbetarna är trevliga men de har inga kunskaper om växterna de säljer. En av dem erbjöd sig att googla när jag frågade om en ros jag tänkte köpa. Hade förväntat mig lite mer professionella råd än så.
Det är alltid trevligt att handla på Granngården men Värmdö-butiken sticker verkligen ut. Om det funnits 6 stjärnor hade ni fått dem!
Bra affär om du har en större trädgård eller har ett lantbruk med djur. Fördel: här hittar du sådant som inte finns på de ordunerie plantskolorna.
Livet i trädgården gör ju inte säker lättare men detta granngården gör det, utmärkt utbud och har en personal som gör handlingen både snabb och smidig
Allt som kmr från er är perfekt till mig o min ponny tipsar verkligen alla som älskar djur o natur att åka dit
Bra butik och trevlig personal. Skulle behöva större utbud på hund- katt- samt smådjurs-tillbehör.
Har mycket växter och blommor till bra priser. Och mycket annat som behövs i trädgården.
Bra service men såg en råtta springa omkring ibland djurfodret.
Comment on this business

Directions to Granngården with public transportation


Mölnvik 120 meters
434
474
480C
484
492
Mölnviksrondellen 160 meters
432
433
434
435
435C
436
437
438
439
440

to add Granngården map to your website;