facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for EM-klubb på Wisby Hof

EM-klubb på Wisby Hof

About

EM-klubben med mycket känsla. Vi visar samtliga matcher på storbild mot ringmuren i vårt vackra torn. Egen EM-studio inför Sveriges matcher.

Address: Adelsgatan 2, 62157 Visbyslätt, Sweden
Phone: 0498256300
City: Visbyslätt
Zip Code: 62157



related searches: Em klubb på wisby hof menu, Em klubb på wisby hof age
Similar places near
Aladdin VISBY Aladdin VISBY 2 km Rekommenderas starkt! Vi var 4st som åt buffé som var perfekt Snitzeln med stekt pot...
Ladans Langos Ladans Langos 2 km Trevligt ställe, god langoslangos brödet, hade dock inte den riktiga smaken, enligt m...
Hop shed brew pub Hop shed brew pub 4 km Fantastiska burgare och goda öl.. Super trevlig personal. Kan verkligen rekommendera ...
Reviews
Mysig restaurang inbyggd i ringmuren med mysig stämning och god mat. Åt en jättegod middag bestående av Långkokt lammlägg med potatismos med rotselleri, skivade marinerade morötter, broccoli och ölsås. Till det en god Österrikisk lager. Trevlig personal och fin lokal. Det enda jag kan sakna var lite musik där inne, men annars väldigt trevligt:
Vi var så välkomna trots att hade inte bokat bord. Jätte gott mat. Mycket vänlig personal. Snyggt serverat drycker. Ett ställe som är värd att uppleva.
Helt okej. Schnitzeln var god, men potatisen kändes som den var gjord dagen innan och sedan påvärmd. 245kr för en kalvschnitzel är lite väl. Tråkig inredning, skönt att vi fick sitta ute. God öl men svårt att få kontakt med servitriserna, tog 30 minuter att få beställa 4 öl efter vi ätit.
Bästa Wiener Schnitzel jag ätit. Då har jag ätit rätt många Rekommenderas varm. Riktigt god apfelstrudel med.
God mat, trevlig personal. Jag rekommenderar varmt denna restaurang.
Bra schnitzel. Men försök inte beställa ansjovis eller kapris, då blir det böter Klart värt ett besök...
Egentligen en stark 4 a Wienerschnitzel som jag åt var bra men den ljumna potatissalladen hade fått för lite kärlek. Apfelstrudeln till efterrätt var nog en av dom bästa jag ätit.
Utomordentligt gott! Precis som hemma i Österrike! Väldigt charmiga servitörer. Rekommenderar denna resturang starkt!
Mycket god mat . Åt deras snitzel som var fantastiskt god. Även deras lokala öl mycket god.
Äkta österrikisk wienerschnitzel när den är som bäst! Inte så konstigt då ägaren är österrikare. Ät och njut, gärna med en kall Stiegl till.
Comment on this business

to add EM-klubb på Wisby Hof map to your website;