facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Ladans Langos

Ladans Langos
Address:
Phone: +46739105706
City: Visbyslätt


Opening Hours

Monday: 11:00 - 16:00
Tuesday: 11:00 - 16:00
Wednesday: 11:00 - 16:00
Thursday: 11:00 - 16:00
Friday: 11:00 - 16:00
Saturday: 11:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Ladans langos menu
Similar places near
EM-klubb på Wisby Hof EM-klubb på Wisby Hof 2 km Mysig restaurang inbyggd i ringmuren med mysig stämning och god mat. Åt en jättegod m...
Aladdin VISBY Aladdin VISBY 4 km Rekommenderas starkt! Vi var 4st som åt buffé som var perfekt Snitzeln med stekt pot...
Hop shed brew pub Hop shed brew pub 6 km Fantastiska burgare och goda öl.. Super trevlig personal. Kan verkligen rekommendera ...
Reviews
Trevligt ställe, god langoslangos brödet, hade dock inte den riktiga smaken, enligt mig. Men väldigt gott ändå
Trevlig miljö och goda langos. Fanns fyra smaker att välja på - räkor, hemmagjord skagenröra, currykyckling samt vegetarisk med bönröra. De kan göra barnanpassade varianter på förfrågan. Lite segt att skära langosen med träbestick så äts med fördel med händerna. Gott om sittplatser i trädgården, finns även liten lekhörna samt pingisbord.
Trevlig service och fantastiskt gott i avslappnad miljö. Perfekt för barn också. Vegetariska alternativ: Veganska langosen var klart godast. Barnvänlighet: Leksaker och rutschkana Tillgänglighet för rullstol: Absolut inga problem med rullstol.
Perfekt ställe att stanna till vid innan eller efter en stranddag på Tofta strand. Goda prisvärda langos och gott och plats i fin miljö. Enda nackdelen är att det kan vara svårt att missa infarten.
I en omgjord ladugård har de ordnat en vacker och lugn miljö. Välkomnande och trevlig personal. Langosarna ok, men inte mer. Bra sortiment öl. Har konserter på torsdagar som nog kan vara värt att gå på.
Underbar langos och mysigt ställe! Deras veganska langos rekommenderas starkt! Vi åt langos till både lunch och middag under veckan vi var i Tofta. Torsdagskvällen var speciellt kul!
Riktig langos men med svensk topping. "Klassisk" med räkor och rom var suverän, värt att notera är kanske att i Ungern har dom flesta ingen aning vad räkor är. Trevlig trädgård att äta i om det är fint väder. Fanns lekplats för barn medan man väntar på maten.
Gott och enkelt, besticken i trä är för veka för langon så har man små barn ta med kniv och sax så hinner ni skära upp innan dom brutit ihop.
Första langosen jag personligen äter, så har inte mycket att jämföra med. Tog en ”söt” langos med nougat och grädde; smakade lite som sprutgrädde, plus att allt smälte rätt snabbt så man fick vara snabb och äta det. Det är ju dock varmt också, så det är väl på mig. Min bror tog en med curry-kyckling, den tyckte vi båda var jättegod. Tog lite väl lång tid att få allting dock. 3/5
Besökte Ladans Langos förra året och tyckte det var jätte trevligt och att det var riktigt goda langos, besökte det därför igen denna sommar men tyvärr som med alla bra ställen så "förfaller" det.. Langosen var hård, nästan som knäckebröd och toppingen var ett skämt.. typ 7 räkor och klicken med rom var så obefintlig att jag var tvungen att gå och be om mer.. totalt fick jag kanske max en avskrapad tesked med rom.. inte alls som året innan. En langos som kostar 110kr förväntar man sig VERKLIGEN mer av.. Tråkigt. Stjärnorna går till omgivningen och en del av personalen.
Comment on this business

to add Ladans Langos map to your website;