facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eminashair

About

Address: Kryddhyllan, 42439 Angered, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0704830766
City: Angered
Zip Code: 42439


Similar places near
Hair Angered Hair Angered 2 km Väldigt trevlig och söt kvinna som tog hand om min dotter. Tvätt, klipp och fön. Fick...
Angered Frisör Angered Frisör 2 km Skönhet Klinik Vi utför olika ansiktsbehandlingar, brud uppsättning fest smink brud s...
Angereds Klippcenter Angereds Klippcenter 2 km Billigt o bra men sliten. Måla väggarna skulle ni tjäna på
Salong Fi-Hi Salong Fi-Hi 2 km Välkomna till Salong Fi-Hi. Här erbjuder vi Hårklippning, Färgning, Slingor, Permanen...
Beauty Vision Beauty Vision 3 km Beauty Vision - all about beauty Erbjuder diverse skönhetsbehandlingar Fransförlängni...
Reviews
Extremt oprofessionell fransstylist Jelan. Först är hon sen och ber heller inte om ursäkt för detta. När man väl kommer in och ska påbörja behandlingen pratar hon i telefon. Trots att man visar bild och berättar vilka fransar man vill göra gör hon precis som hon själv vill istället. När man påpekar efter behandlingen att man är missnöjd och vill att hon gör om drar hon av fransarna istället och använder inget medel för detta. Hon gör sedan om det ”nya” settet på 20 minuter!? Innan man har avslutat hela diskussionen kring hennes bemötande tar hon in en ny kund och försvinner. Jelan är extremt oprofessionell och kommer absolut inte rekommenderas till någon, snarare tvärtom.
Jelan är bäst jag har varit stamis hos henne i flera år och jag är lika nöjd varje gång : så duktig och trevligt. Alla jag har rekommenderat har blivit hennes stammisar.
Kollade inte ens på bilden ordentligt och klippte helt fel. Ville ha en wolfcut men fick en rak lugg istället. Inte nöjd!Tjänst: Hårstyling
Väldigt trevlig och söt kvinna som tog hand om min dotter. Tvätt, klipp och fön. Fick en varm kram också kommer tillbax
Bad frisören klippa av längd för att jämna ut en utvuxen pixie. Hade äntligen efter månader lyckats få det till en längd som kunde klippas till en kort bob. Förklarade tydligt att jag bara ville trimma längs ner vid nacken för att ha allt i samma längd då det i nacken var längre än allt annat. Hon gör sitt jobb och sen klipper hon plötsligt upp det för att göra det mindre tjockt längst ner. Detta gör hon alltså utan att fråga mig först. Frågade "vad gör du?" och fick svaret "ja jag klipper upp det så det bli mindre tjockt". Jag är förbannad. Månaders slit för ingenting och nu är det ojämnt och tunt där bak. Jag var tydlig innan hon började med hur jag ville ha det. Göteborgs mest överskattade salong.
Har varit där två gånger och aldrig mer !!! Det klippning som de gör kostar inte mer än 100 kronor. Väldigt dålig och oprofessionellt personal, och jag tydligen inte ensam som tycker samma.
Andra gången jag var där idag. Första gången endast klippning, långt ifrån imponerad men ändå ok. Den här gången katastrof! Bad om varma toner varmt, ljusa + röda + mörkbruna slingor samt uppklippt. Gick därifrån med askgrått hår! Medioker klippning. Kvaliteten varierar minst sagt! Se till att hamna hos rätt frisör! Väldigt dyrt dessutom.
Comment on this business

to add Eminashair map to your website;