facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hair Angered

About

Vi har en skönhetssalong. Men det handlar inte bara om hår. Det är en lifestyle och en fristad i vardagen. Vi vill ha roligt med våra gäster med!

Address: Angereds torg, 42465 Angered, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 031 3300290
City: Angered
Zip Code: 42465



related searches:
Similar places near
Angered Frisör Angered Frisör 40 meter Skönhet Klinik Vi utför olika ansiktsbehandlingar, brud uppsättning fest smink brud s...
Angered Barbershop Angered Barbershop 152 meter Trevligt bemötande och duktig personal till bra pris !Tjänster: Ögonbrynstri...
Angereds Klippcenter Angereds Klippcenter 201 meter Billigt o bra men sliten. Måla väggarna skulle ni tjäna på
Beauty Vision Beauty Vision 1 km Beauty Vision - all about beauty Erbjuder diverse skönhetsbehandlingar Fransförlängni...
Eminashair Eminashair 2 km Extremt oprofessionell fransstylist Jelan. Först är hon sen och ber heller inte om ur...
Salong Fi-Hi Salong Fi-Hi 2 km Välkomna till Salong Fi-Hi. Här erbjuder vi Hårklippning, Färgning, Slingor, Permanen...
Reviews
Väldigt trevlig och söt kvinna som tog hand om min dotter. Tvätt, klipp och fön. Fick en varm kram också kommer tillbax
Kollade inte ens på bilden ordentligt och klippte helt fel. Ville ha en wolfcut men fick en rak lugg istället. Inte nöjd!Tjänst: Hårstyling
Bad frisören klippa av längd för att jämna ut en utvuxen pixie. Hade äntligen efter månader lyckats få det till en längd som kunde klippas till en kort bob. Förklarade tydligt att jag bara ville trimma längs ner vid nacken för att ha allt i samma längd då det i nacken var längre än allt annat. Hon gör sitt jobb och sen klipper hon plötsligt upp det för att göra det mindre tjockt längst ner. Detta gör hon alltså utan att fråga mig först. Frågade "vad gör du?" och fick svaret "ja jag klipper upp det så det bli mindre tjockt". Jag är förbannad. Månaders slit för ingenting och nu är det ojämnt och tunt där bak. Jag var tydlig innan hon började med hur jag ville ha det. Göteborgs mest överskattade salong.
Har varit där två gånger och aldrig mer !!! Det klippning som de gör kostar inte mer än 100 kronor. Väldigt dålig och oprofessionellt personal, och jag tydligen inte ensam som tycker samma.
Helt ok klippning till sjukt bra pris för drop-in. Killen som klippte mig var väldigt snabb och effektiv. Bra pris på Wax. Nära till systemet är en bonus.
Andra gången jag var där idag. Första gången endast klippning, långt ifrån imponerad men ändå ok. Den här gången katastrof! Bad om varma toner varmt, ljusa + röda + mörkbruna slingor samt uppklippt. Gick därifrån med askgrått hår! Medioker klippning. Kvaliteten varierar minst sagt! Se till att hamna hos rätt frisör! Väldigt dyrt dessutom.
Väldigt dyrt, och otroligt hårdhänta trotts att de frågade om jag var hårum. De försöker kränga på en alla möjliga grejjer, vilket såklart är skitjobbigt. Nöjd med resultatet.
Comment on this business

Directions to Hair Angered with public transportation


Angered centrum 30 meters
148
179
4
40
401
4E
71
73
74
75
76
77
8
9
Spadegatan 300 meters
179
401
71
74

to add Hair Angered map to your website;