facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Energi Träningscenter, Falköping

Energi Träningscenter, Falköping

About

Energi Träningscenter är det personliga gymmet öppet dygnet runt. Träna styrka, kondition individuellt eller i grupp eller med en PT.

Address: Lönnerbladsgatan 10, 52140 Falköping
Phone: 0515700470
City: Falköping
Zip Code: 52140


Similar places near
Fitness World Falköping Fitness World Falköping 1 km Fitness World erbjuder en rad olika gruppträningar med fantastiska och peppande instr...
Mammaträning i Falköping Mammaträning i Falköping 1 km Gruppträning med erfaren Lic. Personlig Tränare, specialiserad på träning för gravida...
Odenhallen Odenhallen 1 km Fint sportcenter med bra läktare.
Frejahallen Falköping Frejahallen Falköping 2 km Läktarna behöver utökas, trångt vid hemma matcherna
Krav Maga Falköping Krav Maga Falköping 2 km Vi tränar självförsvar med inriktning mot Krav Maga. Passar de flesta och behöver ing...
Form Falköping Form Falköping 2 km Mycket trevlig träningsanläggning ‍
STC STC 2 km Känns lite slitet. Omklädningsrum mm är i ganska dåligt skick. I övrigt helt okey lo...
Träningskompaniet Falköping Träningskompaniet Falköping 3 km Bra stämning och mycket kunniga ägare med personal lokalerna är rymliga med god hygie...
Reviews
Bra och mysigt gym och de är välkomande gym och har bra utbud och om man är för gruppträningar så har dom flera varje vecka. Har varit medlem i flera år och kommer aldrig byta!
Alltid öppet, trivsam lokal, bra o brett sortiment av utrusning som inspirerar till varierad träning o trevlig personal.
Jag kan inte varken säga bä lr bu om detta stället då jag aldrig har gymmat där. Min kompis tränade där ett tag. Men valde att byta till nåt som hade lite mer mamma med barn gym. Hon är inte ledsen att behöva byta gym. Men kan juh va ett bra tips att tänka på i framtiden att ha kanske tider där en grupp med mammor kan komma in oh ha nån som kan passa barnen en kort stund i gång i veckan.
Mycket bra gym. Men för helvete sluta jaga mig sms om att jag inte varit där...DET PÅGÅR EN PANDEMI..JAG TAR MITT ANSVAR!! Sluta å locka folk till er som försöker sköta sig!
Första gymet någonsin jag frekventerar ordentligt men generellt trevligt ställe. Lite efter på underhåll men skötsel ok.
Bra gym med många inriktningar. Träning för alla oavsett behov
Bra trevligt gym har det mesta. Öppet med kort dygnet runt.
Ett träningscenter som passar alla. Tom pensionärer som mig. Vi i Fps har en toppeninstruktör, Frida. Så kunnig och inkännande. Lagom storlek.
Bästa Gymmet i Falköping, bra öppettider, trevlig personal och fräscha lokaler.
Skönt att komma igång ,underbar personal kunniga och bra redskap
Comment on this business

to add Energi Träningscenter, Falköping map to your website;