facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for STC

STC

About

Välkommen till en av Sveriges största friskvårdskedjor med 40 klubbar och 75.000 medlemmar. Besök www.stc.se för mer information.

Story

STC Training Club är idag ett av Västsveriges största friskvårdsföretag med 30 träningsklubbar. Vi sysselsätter cirka 300 personer och har växt stadigt sedan starten 1997. STC erbjuder träning för alla människor i alla åldrar samt rehabilitering och sjukgymnastik. Vårt utbud av gruppträning baseras på program från världens största leverantör, Les Mills. Våra gruppträningsinstruktörer är självklart certifierade och licensierade.

STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. All träningsutrustning kommer från världens största maskinleverantör, Cybex. Värdeorden som präglar våra klubbar är gemenskap, glädje, passion, personlighet och proffsighet. STC är idag en viktig mötesplats.



"STC driver både kompletta träningsanläggningar för hela familjen samt mindre expressklubbar med tonvikt på styrka och kondition. Vårt breda utbud av gruppträning baseras på program från världens största leverantör, Les Mills. Våra gruppträningsinstruktörer är självklart certifierade och licensierade.Vi erbjuder träning för alla människor i alla åldrar."
Address: Bangatan 14, 52143 Falköping
Phone: 0515-12-112
City: Falköping
Zip Code: 52143


Similar places near
Form Falköping Form Falköping 322 meter Mycket trevlig träningsanläggning ‍
Frejahallen Falköping Frejahallen Falköping 1 km Läktarna behöver utökas, trångt vid hemma matcherna
Odenhallen Odenhallen 1 km Fint sportcenter med bra läktare.
Mammaträning i Falköping Mammaträning i Falköping 1 km Gruppträning med erfaren Lic. Personlig Tränare, specialiserad på träning för gravida...
Fitness World Falköping Fitness World Falköping 1 km Fitness World erbjuder en rad olika gruppträningar med fantastiska och peppande instr...
Träningskompaniet Falköping Träningskompaniet Falköping 1 km Bra stämning och mycket kunniga ägare med personal lokalerna är rymliga med god hygie...
Krav Maga Falköping Krav Maga Falköping 2 km Vi tränar självförsvar med inriktning mot Krav Maga. Passar de flesta och behöver ing...
Energi Träningscenter, Falköping Energi Träningscenter, Falköping 2 km Bra och mysigt gym och de är välkomande gym och har bra utbud och om man är för grupp...
Reviews
Känns lite slitet. Omklädningsrum mm är i ganska dåligt skick. I övrigt helt okey lokaler och personal. Inte så prisvärt. Men bra ytor.
Toaletterna hade varken papper eller fungerande blåsmaksin. Maskinerna va ostrukturerat uppdelade på undervåningen. Personalen tog redskap som användes av de som tränade där istället för att ta lediga redskap lite längre bort.
Pendlar mellan att ge den trea eller fyra. Ganska slitet och nedgånget, samt dålig i placering av utrustningen. Jag körde ett ryggpass och tvingas gå cch ned mellan våningarna för att kunna genomföra passet. Omklädningsrummen är inte roliga. Men plus för storlek och grymt mycket utrustning. Så det får bli en fyra ändå.
Att man hänger tillbaka vikter där dom ska vara o även andra saker.
Bara en massa svettiga människor som håller på och lyfter saker konstigt
Bra ställe att träna på, bra utbud av både maskiner och lösa vikter. Smidigt att man kan komma in och träna dygnet runt.
Toppen att det är dygnet-runt öppet. Har de flesta maskinerna man kan önska sej.
Efter övningar, om han hittade bastun, var den vackrare och vackrare
Comment on this business

to add STC map to your website;