facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Erik Nordin Eftr.

Erik Nordin Eftr.

About

Service är nyckelordet och genom att kombinera vår breda kunskap med en fullserviceverkstad för samtliga av våra produkter finns vi tillgängliga för dig – före, under och efter köp.



"Örebros främsta cykelaffär och återförsäljare av redskap för skog och trädgård.Service är nyckelordet och genom att kombinera vår breda kunskap med en fullserviceverkstad för samtliga av våra produkter finns vi tillgängliga för dig – före, under och efter köp.Vi har redskapen som förenklar din vardag, gör arbetet roligare och snabbare utan att tumma på kvaliteten. Arbetet blir gjort och du får tid över till annat."
Address: Stångjärnsgatan 12, infart via Hedgatan, 70383 Örebro
Phone: 019-251111
City: Örebro
Zip Code: 70383


Opening Hours

Monday: 07:00 - 18:00
Tuesday: 07:00 - 18:00
Wednesday: 07:00 - 18:00
Thursday: 07:00 - 18:00
Friday: 07:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00

Similar places near
Sportson Sportson 2 km Lämnade in cykeln för ett servicepaket för ett antal år sedan, eftersom skivbromsarna...
Lindells Sport Lindells Sport 3 km Köpte en cykel och bara ett år efter så gick kedjan av. Frambromsen funkade inte hell...
Nasses Cykelverkstad Nasses Cykelverkstad 3 km Min mormor känner sig grundlurad. Hon har en ett år ny cykel. Tydligen menade han at...
Cykelreturen Cykelreturen 4 km Underbart snäll och hjälpsam personal, jag kommer vara trogen kund så länge jag bor i...
Tottas Fritid Ab Tottas Fritid Ab 4 km Toppenbra service och yrkesskicklighet. Dessutom trevligt bemötande.
BikeNation Örebro BikeNation Örebro 10 km Trevlig personal! Bra cyklar.
Reviews
Ett helt okey ställe om söker trädgårdsmaskiner och reservdelar till dessa Men söker man efter cykel så får man åka någon annanstans p.g.a smalt och tråkigt utbud
gå inte hit! dom säger ett pris per telefon och annat i butiken när man ska betala! dom skulle ha mer 25% dyrare för reparation än andra! rekommenderar inte det här stället!
Ringer till butiken och efter att ha väntat 20min i kö så kommer jag fram till butiken och de har fortfarande inte svarat. Jag ville kolla om de hade ett tändstift i lager så jag inte åkte i onödan. Det fanns ett hemma som tur var. Nu till nästa super upplevelse... Alla tar 25-49kr för tändstiftet men här tar vi 95kr för exakt samma. Bara betala, valet är mitt men jag kommer garanterat inte handla där igen då servicen är låg och priserna är extremt tilltagna.
otrevlig personal, och mycket missinformation. Om du behöver hjälp med din cykel gå någon annanstans, överdrivet lång tid och riktigt dålig service. För dyrt för så pass dålig service.
Vänligt bemötande. Jag var bara där och kollade i största allmänhet utan någon egentlig avsikt. Åker troligen tillbaka när det blir skarpt läge!
Mycket fint bemötande, av kunnig Sigrid fick oss att välja just Er!
Köpte Stihls minsta rygglövblås BR200. Fick bra service & är väldigt nöjd med blåsen!
Kommer in och vill köpa bränsleslang på lösmeter. Vet inner och ytterdiameter på slangen jag vill ha. Blir vägrad att köpa om jag inte uppger vilken såg jag ska ha slangen till. Jag handlar aldrig mer på detta ställe!
Trevligt ställe och hjälpsam personal. Superbra om man vill ha hjälp med röjsåg, motorsåg, gräsklippare mm.
DÅLIG INFO! Fel öppettider på hemsidan, gå dit i spöregn för att mötas av en "STÄNGT-skylt" är riktigt frustrerande.
Comment on this business

to add Erik Nordin Eftr. map to your website;