facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Sportson

Sportson

About

Allting kan kopieras - Förutom Erfrarenhet !

Hos Sportson i Örebro är du alltid välkommen och får bästa möjliga service - oavsett vilken typ av cyklist du är.

Välkommen!



"Hos oss hittar du bara cyklar och tillbehör och naturligtvis en cykelverkstad för alla cyklar, välkommen till oss - Vi kan cyklar."
Address: Fabriksgatan 15, 702 23 Örebro
Phone: 019-145051
City: Örebro
Zip Code: 702 23


Opening Hours

Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 14:00


related searches: Elcykel, Sports on GmbH
Similar places near
Lindells Sport Lindells Sport 940 meter Köpte en cykel och bara ett år efter så gick kedjan av. Frambromsen funkade inte hell...
Nasses Cykelverkstad Nasses Cykelverkstad 1 km Min mormor känner sig grundlurad. Hon har en ett år ny cykel. Tydligen menade han at...
Cykelreturen Cykelreturen 2 km Underbart snäll och hjälpsam personal, jag kommer vara trogen kund så länge jag bor i...
Erik Nordin Eftr. Erik Nordin Eftr. 2 km Ett helt okey ställe om söker trädgårdsmaskiner och reservdelar till dessa Men söker ...
Tottas Fritid Ab Tottas Fritid Ab 3 km Toppenbra service och yrkesskicklighet. Dessutom trevligt bemötande.
BikeNation Örebro BikeNation Örebro 8 km Trevlig personal! Bra cyklar.
Reviews
Lämnade in cykeln för ett servicepaket för ett antal år sedan, eftersom skivbromsarna skrek. När jag hämtade upp cykeln funkade inte bromsarna, de hade helt enkelt justerat ut beläggen såpass att ena bromskolven tryckte bromsskivan mot bromsoket, metall mot metall. Återvände och efter en del knorr så åtgärdade de allt felet. Men inte så att man kände att man kunde återkomma och få valuta för pengarna. Hoppas personen som utförde arbetet sökt sig vidare till ett annat yrke.
Får tydliga svar vad reparation kostar, saknar att dom inte berättade vad som var fel efteråt och vad dom gjort på verkstaden, har aldrig varit med om att man inte kommenterar det, men lagat i alla fall. Men kommer nog inte tillbaka på grund av ovanstående. Hade turen och träffa en typ 20 åring som var jättetrevlig när jag lämnar cykel.
Köpte en cargobike och en cykel till dottern. Vi är supernöjd och fick en service i världsklass.
VERKSTAD: Trevligt bemötande och fullutrustad seriös verkstad. Kom oanmäld och lämnade mtb ej deras märken en halvtimme innan stängning och vevlagret var bytt en timme efter öppning dagen efter! Vid högsäsong är det klokt att ringa före men när de väl har cykeln går det fort! BUTIK: Välsorterad med skön känsla och mycket i lager för att vara en lokal affär! Säljarna tar sig tid för sina kunder ! så är det mycket folk kan man få vänta lite, vilket ju bara är bra!
Stans bästa cykelaffär. Väldigt kunniga och snabb service som vanligt. Det är hit man går om man bryr sig om sin cykel!
Jag har lämnat in min cykel flera gånger här och slås alltid av det trevliga bemötandet och den snabba servicen. Jag kommer återkomma hit fler gånger.
Försäkrings ärende.Hämtade ut en cargobike classic som skulle fixas efter batteristöld.dom böt ut pakethållare batteri och batterihållare..när jag hämtade cykeln så såg jag att dom hade gjort ett märke i pakethållaren och jag sa till den ansvarige för butiken att jag vill inte betala för nåt som dom har skadat.vid tillfället så stog cykeln på utsidan.och han säger vänta jag blir chokad han springer in och hämtar en svart turspenna och fyler i repan som dom har gjort.och sen säger han.nu är det klart.är det så man driver butik.cykeln kostar ny 26000kr och är bara 3 månader gamal....Så dena butik rekommenderar jag absolut inte.
Beställde en Crescent Rissa den 5/12 och fick den levererad först den 31/1 efter flera påtryckningar. Fick ingen kompensation för extremt lång leveranstid. Kommer aldrig handla där igen och rekommenderar inte denna butik.
Lyssnar o löser allt till kundens bästa.
Kunskapen finns men servicen är bara godkänd då jag upplever att dom är underbemannade och hinner inte med. Men skulle inte köra en cykel eller delar där av den enda anledningen och det är priset. Allt är svindyrt.
Comment on this business

Directions to Sportson with public transportation


Östra Bangatan 30 meters
10
Kulturkvarteret 100 meters
1
2
200
3
300
314
324
4
400
401
490
520
521
590
7
78
8
9
Örebro Våghustorget 110 meters
10
2
3
800
807
819
820
824
825
Drottninggatan 110 meters
22
5
6
Örebro Olof Palmes torg 140 meters
22
5
6

to add Sportson map to your website;