facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Escapefarm.se

About

Escaperoom på norra Öland



"Ett escaperoom på norra ÖlandBokningar går även att göra övriga vardagar då bokningstiden är stängdRing då 076 911 49 39"
Address: Landsvägen Högby 16, 38771 Löttorp
Phone: +46769114939
City: Löttorp
Zip Code: 38771


Similar places near
Lådbilslandet Lådbilslandet 705 meter Idag, kallt, bil o folktomt, öde, Men, blå himmel o sol. Hunden o jag gillade promena...
Åkerbokonstnärerna Åkerbokonstnärerna 1 km Åkerbokonstnärerna är en av de äldsta, nu aktiva, konstnärsgrupperna i Sverige.
Ullcentrum Öland Ullcentrum Öland 2 km Helt suverän service! Vänlig personal som hjälpte mig lösa mitt garnproblem. Pratade ...
Logik-Art Logik-Art 6 km Jag utför konstnärlig service i form utav väggmålningar, väggdekorationer, eller wor...
Södviks Gästgivaregård Södviks Gästgivaregård 14 km Helt underbart gott Klart vi köper bröd och pizzorna här. Det är värt varenda kron...
Reviews
Efter att pratat om besöka escapefarm i ett årstid så gjorde vi äntligen det. Jag och min kära tjej valde drängstugan då vi läst lite kort på hemsidan ett par gånger tidigare. Vi blev otroligt förvånade över hur autentisk upplevelsen var och även gåtorna. Det blev inget rekord för oss denna gång men vi kommer garanterat tillbaka snart igen med förstärkning och för er som inte besökt escapefarm tidigare så rekommenderar vi att man är fler än två personer om man vill ta rekord.
Det ett av de bästa escape rooms som vi gjort. Klurigt, väldigt roligt och autentiskt, vi fick verkligen känslan av temat. Super bra service och trevlig personal. Rekommenderar alla som åker till Öland att utmana sig i samtliga rum på Escapefram. Vi har varit här 3 år i rad och blir lika imponerade varje gång.
Fantastiskt roligt! Vi körde drängstugan igår 2022-07-25. Vi var 4 ungdomar 15-18 år samt en vuxen. Alla tyckte det var otroligt kul och vi pratade om upplevelsen länge efteråt. Eftersom vi fördelade oss så hade alla egna detaljer att komma ihåg från rummet och vi delade med oss av upplevelsen. Rekommenderas starkt!
Roligt men svårt, tiden sprang lätt iväg. Vi kommer gärna åter och testar ett annat rum
Så jäkla kul!! Rekommenderar alla att svänga förbi när man har semester på Öland/ fam Karlsson
Superkul! Trevlig personal! Absolut värt ett eller fler besök! :
Planen var från början att köra gokart, men det var så dåligt väder så vi var ett sällskap på tre som begav oss hit. Superroligt och klurigt! Riktigt roligt att se tiden som lagts ner här och lekfullheten i aktiviteten för alla åldrar. Priset var i samma prisklass som för gokart med, så högst rimligt. Ibland kändes det möjligen lite väl klurigt att lista ut vilken kod som hörde ihop med vilket lås och något otydliga ledtrådar av ägaren. Samtidigt är ju själva poängen att det ska vara klurigt, men återigen så vore det bra om ägaren tar till sig i dem fall när hela gruppen har svårt att förstå trots ledtråden. Ser verkligen fram emot ett återbesök!
Kört över 30 escape rooms och dessa rum slår alla andra!! Så smarta, roliga och genomtänkta! Ett måste om du åker till Öland!
Riktigt klurigt och fantastiskt roligt! Gäller att samarbeta och inte låsa sig på en sak.
Många klurigheter och påhittiga pussel i genuin bondmiljö. Trevligt bemötande och ett stort engagemang. Väl värt ett besök om man har vägarna förbi.
Comment on this business

to add Escapefarm.se map to your website;