facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lådbilslandet

Address: Gaxa Skoggata 7, 38771 Löttorp
Phone: 0485-20335
City: Löttorp
Zip Code: 38771



related searches: lådbilslandet öland trollskogen, ölands djurpark
Similar places near
Escapefarm.se Escapefarm.se 705 meter Efter att pratat om besöka escapefarm i ett årstid så gjorde vi äntligen det. Jag och...
Åkerbokonstnärerna Åkerbokonstnärerna 1 km Åkerbokonstnärerna är en av de äldsta, nu aktiva, konstnärsgrupperna i Sverige.
Ullcentrum Öland Ullcentrum Öland 2 km Helt suverän service! Vänlig personal som hjälpte mig lösa mitt garnproblem. Pratade ...
Logik-Art Logik-Art 5 km Jag utför konstnärlig service i form utav väggmålningar, väggdekorationer, eller wor...
Södviks Gästgivaregård Södviks Gästgivaregård 13 km Helt underbart gott Klart vi köper bröd och pizzorna här. Det är värt varenda kron...
Reviews
Idag, kallt, bil o folktomt, öde, Men, blå himmel o sol. Hunden o jag gillade promenaden!
Mysigt och roligt ställe för barnen. Bra med platser att sitta så man kan kolla medans barnen kör runt. Nackdelen med stället var långa köer under högsäsong och att maten som såldes på området var väldigt dyr.
En trevlig upplevelse för barnen. Här går det att köra bil, lastbil, polisbil mm samt åka rutschkana, tåg och karusell. Det finns restaurang, café samt toaletter att tillgå.
Perfekt äventyr för ungar mellan 3-8år och man lätt spendera några timmar där. Dock dålig utbud av snabbmat och lite höga priser överlag. Annars ett riktigt måste måste på Öland för barnfamiljer..
Trevligt, men för lite personal tyvärr.
Våran 2åring tyckte det var jättekul. Han lyckades köra 25min utan att polisen tog honom. Man kan tycka 350kr är mycket och det är det. 250kr hade varit mer humant.
Lådbilslandet är super bra för yngre barn. Det bästa med Lådbilslandet är att barnen får köra själva utan att föräldrarna lägger sig i om det inte behövs.
Passar från 2 år till kanske 8. Ser att en del tycker 5 gratisåk är för dyrt, men upplevde att det var ganska lagom. Det finns mer än bara lådbilar, alla karuseller är gratis. Vi var här i 5 timmar och hade fullt upp hela tiden. Vuxna går in gratis!
Comment on this business

to add Lådbilslandet map to your website;