facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eslövs folkhögskola

Eslövs folkhögskola

About

Sedan 1897 har Eslövs folkhögskola varit en källa till kunskap för hela samhället. Här får du plats att utvecklas.

Story

Eslövs folkhögskola erbjuder en mångfald av olika utbildningar.
Att läsa på folkhögskola innebär att utvecklas som person och medmänniska. Här möter du en miljö där lärande går hand i hand med dina förutsättningar och intressen. Resultatet blir en levande skola där du som deltagare upplever närhet till både studiekamrater och lärarna. Om du saknar fullständiga betyg från gymnasiet är du välkommen att söka till våra allmänna linjer.

Vi bedriver en musikalutbildning för dig som brinner för musik, dans och teater.
Beteendevetarlinjen; här får du chansen att fördjupa dina teoretiska kunskaper med inriktning på beteendevetenskapliga ämnen samtidigt som du förbereds för kommande högskolestudier. Du som går ett år på folkhögskola får ytterligare en möjlighet att söka till universitet/högskola genom folkhögskolans egen kvotgrupp. Därmed konkurrerar du i flera kvotgrupper vid ansökan.

Behandlingspedagog är en mycket populär yrkeshögskoleutbildning, 400 yh poäng där målet är att ge dig som studerar förutsättningar och kompetens att kunna arbeta som behandlingspedagog inom ungdomsvården, missbruksvården, skolverksamhet eller inom andra former av socialt arbete.

Vi bedriver också olika ledarutbildningar på folkhögskolan. Fritidsledarutbildningen, som är en tvåårig eftergymnsial utbildning är en väletablerad utbildning på skolan då den bedrivits i 40 år. Vi erbjuder också en Fotbollstränarutbildning på 1 eller 2 år där vi samarbetar med Skånes fotbollsförbund.

Sedan flera år tillbaka har vi möjlighet att erbjuda en Förberedande linje som riktar sig till de elever som har eller har varit i kontakt med psykiatrin och/eller socialtjänsten. Kurslängden är individuellt anpassad och eleverna har möjlighet att i lugn takt repetera gamla kunskaper och inhämta nya. I grundskoleklassen på folkhögskolans allmänna kurs finns det också möjlighet att läsa i lugnare tempo med extra stöd, där repeterar vi grundskolan.

Vi har internat för 75 elever.



Address: Sturegatan 14, 241 31 Eslöv
Phone: 0413-66300
City: Eslöv
Zip Code: 241 31



related searches:
Similar places near
Öresunds Trafikskola I Eslöv Öresunds Trafikskola I Eslöv 516 meter Snälla och duktiga körskollärare och underbart hjälpsam personal i receptionen. Jag k...
Yrkeshögskolan i Eslöv Yrkeshögskolan i Eslöv 828 meter Lärorikt, duktiga personal, väl strukturerade och flexibla utbildningar.
Källebergsskolan Källebergsskolan 2 km Världens bästa skola!
Lunchen - Samtal om framtiden Lunchen - Samtal om framtiden 3 km Under ett antal luncher vill vi ge dig möjlighet att se det som finns att se, oroa di...
Reviews
Full beundran för hela upplägget, och mycket fin gammal byggnad som även innehåller kompetent och rackarns trevlig personal
Översatt av Google Det är en bra skola för både unga och gamla med bra lärare! Original It's a great school for both young and old people with great teachers!
Comment on this business

Directions to Eslövs folkhögskola with public transportation


Eslöv Palmgatan 220 meters
1
Eslöv Karlsrobadet 290 meters
1
Eslöv Stora Torg 300 meters
1
2

to add Eslövs folkhögskola map to your website;