facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Lunchen - Samtal om framtiden

Lunchen - Samtal om framtiden

About

Under ett antal luncher vill vi ge dig möjlighet att se det som finns att se, oroa dig över det som är oroande men kanske framförallt skaffa de verktyg som krävs för att göra det som behöver göras.

Story

Några ser framtiden an med tillförsikt. Andra är mer oroade. Mest spännande är de som tänker göra något av, åt och med den.

Med olika teman varje gång vill vi ge dig möjlighet att träffa kollegor, lyssna på ett verkligt intressant samtal, äta en bit mat och få energi till nya stordåd på hemmaplan. Vi vänder oss till dig som är ledare i kommunal verksamhet och som tror att nya tider kräver nya grepp.

LUNCHEN inleds med ett samtal mellan Troed Troedson, framtidsanalytiker från Paradigmmäklarna, och en spännande gäst. Vi lovar att gästen, varje gång, är en person som verkligen är värd din tid och din nyfikenhet.

Bakom arrangemanget står Mikael Wehtje från Ellinge Slott och Troed Troedson från Paradigmmäklarna.

Address: Ellinge Gård, 24193 Eslöv
City: Eslöv
Zip Code: 24193



related searches: Lunchen samtal om framtiden phone number, Heja Framtiden
Similar places near
Eslövs folkhögskola Eslövs folkhögskola 3 km Full beundran för hela upplägget, och mycket fin gammal byggnad som även innehåller k...
Öresunds Trafikskola I Eslöv Öresunds Trafikskola I Eslöv 3 km Snälla och duktiga körskollärare och underbart hjälpsam personal i receptionen. Jag k...
Yrkeshögskolan i Eslöv Yrkeshögskolan i Eslöv 3 km Lärorikt, duktiga personal, väl strukturerade och flexibla utbildningar.
Källebergsskolan Källebergsskolan 3 km Världens bästa skola!
Comment on this business

to add Lunchen - Samtal om framtiden map to your website;