facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Espresso House

Address: Första Avenyen 1, 281 31 Hässleholm
City: Hässleholm
Zip Code: 281 31related searches:
Reviews
De senaste månaderna har man fått 2/3 till halvfulla takeaway muggar. Kommer inte köpa kaffe här längre. Detta inhandlades precis. Var är resten av kaffet?
Gott,mysigt men dyrt Vegetariska alternativ: Har de Barnvänlighet: Ja Parkering: Finns runt om Tillgänglighet för rullstol: Ja Specialkost: Finns olika
Klassisk Espresso house. Nöjd med kvalitén på kaffet och personalens bemötande. Bryggkaffe att ta med är bra som vanligt och prenumerationen funkar bra via appen. Blev en extra Espresso idag och den smakade prima.
Jag har ett kaffe abonnemang. Först drog de dubbel månadsavgift och sedan tog det betydligt längre än 10 dagar innan jag fick svar. Jag har nu fått mina pengar tillbaka, men detta får A inte hända att man drar dubbel avgift B betala tillbaka direkt inte först, som nu efter 2 veckor! Skärpning Espresso House!
Duktig blond tjej med glasögon, snabb och bra bemötande. Stod aldrig still utan var alltid i rörelse och tog disk, städade etc. Väldigt ren och fin servering!
Trevligt bemötande på Espresso house i hässleholm. Billig om man vill ta en fika och en god kall dricka eller en varm dricka. Jag kan starkt rekommendera Espersson house i hässleholm.Mat: 5/5
Mysigt ställe med gott kaffe, goda mackor o kakor!
Som vanligt, ett uppfriskande och varm kaffe latte med scones och ost. Efteråt är man full laddad för igen.
Apple pie caramel kaffe. Rekommenderas. Mycket trivsam personal och väldigt gemytligt. Gott fikabröd.Tjänst: 5/5
Ganska hög trafik på folk med tanke på närheten till stationen. Men de har bonat om så mycket det går och intrycket blir väldigt mysigt! Gott om ladduttag och trevlig personal!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Espresso House.

Hässleholm coffee shop

opening hours, reviews, map, satellite view. Hässleholm location, how can i go. Espresso House address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Espresso House. On this website you can share your comments and experiences about Espresso House with other people.

to add Espresso House map to your website;