facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hovdala slottsrestaurang och Fröknarnas café

Hovdala slottsrestaurang och Fröknarnas café

About

Hovdala slottsrestaurang erbjuder en Slottsbuffé i fantastisk miljö. Öppnar alla hjärtans dag
Fröknarnas Café smygöppnar till påsk. Säsongsöppning 1 maj.

Story

Hovdala slottsrestaurang erbjuder en Slottsbuffé i fantastisk miljö. Öppnar alla hjärtans dag
Fröknarnas Café smygöppnar till påsk. Säsongsöppning 1 maj.



"Traditionell svensk-nordisk restaurang som serverar slottsbuffé.Vi har även enkel á la carte meny.Har även traditioner som påsk, 3 rätters gåsamiddag, julbord samt nyårscatering.Här går även bra att fika på fröknarnas café. Berömda hovdalatårtan får ni inte missa!Boka restaurangen för ert bröllop!Vi skräddarsyr er dag efter era önskemål.Varmt välkomna till Hovdala slottsrestaurang"
Address: Hovdala Slottet pl 6223, 281 92 Hässleholm
Phone: 045118615
City: Hässleholm
Zip Code: 281 92


Reviews
Julbord med jobbet. Riktigt dåligt! Mamma scans köttbullar, inget speciellt på julbordet som stack ut som positivt, torra revben, stod ingenting om vad någon mat innehöll, ris ala maltan var som soppa och de frågade inte om påfyllnad på dricka utan det fick man gå och be om. Kommer inte återkomma nästa år!
Riktigt trevligt bemötande och presentation av maten vid servering. Inget man direkt förväntar sig när man sitter ute under parasoll och äter! Kändes att man var välkommen. Maten var även den riktigt bra med lagom portion till synnerligen bra pris. Kan bara varm rekommendera!
Åt lunchbuffén vilken inte var prisvärd. En och en halvtimme efter lunchen fick jag diarré och stegring mot kvällen. Skrev och ringde restaurangen för att utreda fallet men fick bara skällor och hotelser. Väldigt konstigt bemötande och otrevlig upplevelse.
Tycker platsen och personalen är väldigt trevlig. Den gör det värt besöket mycket. Julbord och gåsa middag rekommendera jag även här. Men en söndags lunch/middag med familjen. Nja, hade det inte vart för miljön. Så hade jag sagt att det inte är värt det. Maten är inget fel på. Men man önskar ändå att där vart lite till att välja på. Det känns som fokus är på grönsaker, sill och bakverken ifrån konditori bredvid. Varm maten är enklare lunch bara. Enligt min mening. Eller lite för enkel, för vad det kostar. Men som sagt. Atmosfären är extremt bra. Lagom med platser mellan stolarna och sällskapet.
Charmig personal och vällagade varmrätter. Den enda restaurangen i Hässleholmstrakten som man vågar rekommendera till andra. Något rustik miljö som skulle behöva en kärleksfull hand som mjukade upp inredningen.
Mycket trevligt bemötande, jättegod slottsbuffé där det fanns något för alla, smaskig Hovdalatårta till efterrätt. Ett stort plus att man får ha hund med sig på uteserveringen och i caféet. Vacker miljö både inne och ute. Vi kommer gärna tillbaka!
Nu åt vi förvisso bara en förrätt, men den var jättegod och väldigt fint upplagd. Maxpoäng till kocken
Mycket gott julbord, stort utbud och trevligt upplagt. Bra service, mysig restaurang. Har haft en underbar kväll.
Fint ställe med fina marker. God slottsbuffé och trevlig personal! Enda negativa var att grönsakerna va kalla.
Trevlig och professionell personal. Maten helt underbar, lagad från grunden. Ett stort plus att dom ändrar på rätterna hela tiden. Ännu ett plus är att vattnet till maten ingår, inte alla ställen som har förstått den servicen.
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Hovdala slottsrestaurang och Fröknarnas café.

Hässleholm coffee shop

opening hours, reviews, map, satellite view. Hässleholm hässleholm buffet restaurant location, how can i go. Hovdala slottsrestaurang och Fröknarnas café address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Hovdala slottsrestaurang och Fröknarnas café. On this website you can share your comments and experiences about Hovdala slottsrestaurang och Fröknarnas café with other people.

to add Hovdala slottsrestaurang och Fröknarnas café map to your website;



Similar places near
Trädhusets café Trädhusets café 2 km Åt lunch på The Ground. Väldigt fin utsikt, mycket bra mat och trevlig personal. Vi k...
Kulturcaféet ARTon Kulturcaféet ARTon 7 km Kamama Ekonomisk Förening är ett arbetsintegrerande socialt företag, ASF.
Eat Kulturhuset Eat Kulturhuset 7 km Bra lokaler och ofta bra program.
Espresso House Espresso House 8 km De senaste månaderna har man fått 2/3 till halvfulla takeaway muggar. Kommer inte köp...
Wok House Wok House 8 km Så trevligt att äta här. Så mysigt ställe och trevliga personal och mycket god mat..M...
Café Hembygdsparken Café Hembygdsparken 8 km Välkomna till Café Hembygdsparken, stans mysigaste fik, en oas mitt i Hässleholm. Se ...
Birkéns Café & Kuriosa Birkéns Café & Kuriosa 8 km Trevlig personal, mysig miljö o h god fika.
Madrix Madrix 8 km Trevligt ställe på bästa plats. Varmt och gott i solen och med stortorget framför sig...
Pingstkyrkans Secondhandbutik i Hässleholm Pingstkyrkans Secondhandbutik i Hässleholm 8 km Brukar ofta bli trevligt bemött men idag gick jag ut ur butiken med sänkt självförtr...
Café Ljus1 Café Ljus1 9 km Det är en helt underbar affär. Personalen är det bästa. Det som kunde vill ha och de ...