facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Estetisk Tandreglering

Estetisk Tandreglering

About

Tandreglering för både barn och vuxna. Med eller utan tandregleringscheck från landstinget. Vi följer försäkringskassans referenspriser.



"På vår tandläkarklinik i Farsta hittar du centralt i Farsta Centrum. Här erbjuds vänliga behandlare och ett brett tandvårdsutbud. Vi arbetar med allmän-, estetisk- och specialisttandvård. Behandlingar likt skalfasader, tandställning, rotfyllning och fler finns till förfogande på Aqua Dentals tandläkarklinik i Farsta. För oss är det viktigt att erbjuda kvalitativ och tillgänglig tandvård. Öppettiderna kan variera. Om du vill titta förbi oplanerat, ring alltid i förväg. Välkommen in till oss!"
Address: Munkforsplan 37, 4tr., 123 47 Farsta
Phone: 086059290
City: Farsta
Zip Code: 123 47


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 12:00


related searches: Retainer tråd pris, Självligerande tandställning, Retainer spänner, Retainer rengöring
Similar places near
Farsta Tandhälsovård AB Farsta Tandhälsovård AB 202 meter Väldigt bra klinik som jag varmt rekommenderar. Mottagningen är liten och trevlig, vi...
Tandläkare McKnight Tandläkare McKnight 205 meter Bästa tandläkarmottagningen!
Shifa Dental Shifa Dental 397 meter Jag är väldigt nojd med sitt arbete. Nomeda Naudziuniene
Reviews
Stort tack till Kaysar och Sema som räddade min dag !! Lyhörda, lugna och super noggranna med det dem gör! Jag kom in livrädd och gick ut därifrån som en ny människa. Rekommenderar Aqua Dental till alla , speciellt till dem som har tandläkarskräck som jag.
Utmärkt service. Trevlig och framförallt superkompetent personal. Allt flöt på smärtfritt och smidigt. Kändes verkligen inte som ett tandläkarbesök i den härligt avslappnade miljö.
Jag träffat Kaysar och Mehnors. Vad idag här för fjärde gången och kan varmt rekommendera dom. De är väldigt profisionella och speciellt om man har tandläkareskräck.
Resultatlöst besök tyvärr, blev inte nöjd.Tillkom också kostnader som borde ingått i den akuttid jag bokat. -I dag dagen efter besöket lika ont som innan. Hade förväntat mig att åtminstone Röntken och lite fluorlack skulle ingå i denna korta tid som akuttid tog.. -Tandsköterskan tog Röntken innan läkaren ens kom in till rummet. -Tandläkaren rörde knappt mina tänder.. han tog kort.. blåste lite tryckluft och gjorde köldtest..hittade sprickor o la på floulack som jag föreslog som åtgärd. De hade inte als läst mitt meddelande i bokningen om denna önskan om florlackning..vilket tog extra tid från min tid i tandläkarestolen. -Efter undersökningen var det troligen menat att boka in ytterligare tider för att åtgärda fel. Jag har tid hos min ordinarie tandläkare om 10 dagar .. synd att det ej gick att få tid fortare till dom. Betalade över 1000 kr för detta besök,. -Trevligt bemötande, proffsigt upplägg av undersökning ..men redultstlöst för mig. Har lika ont
Mycket proffsigt bemötande! Jag va hos tandläkare Rawnak som var väldigt bra och jobbar helger vilket är perfekt för de som inte har mycket tid på vardagar.
Bytte från folktandvården till Aqua Dental för jag inte var nöjd med bemötande och behandlingarna. Jag är mycket nöjd med Abbas som har hjälpt mig och fixa mina tänder. Min tandvårds skräck är typ borta sedan jag började gå hos honom. Han är jätte duktig, tydlig och professionell : När jag är klar med min plan så kommer jag återkomma för kontroller. Jag har även besökt tandhygienisten Esil för rådgivning samt rengöring av tänderna och är mycket nöjd, riktigt trevlig, tydlig och snäll : Återkommer för uppföljning! Rekommenderar detta ställe till 100%, alla jag har mött är så trevliga.
Bra bemötande och ingav förtroende. 5 till tandläkare Jan och sköterska Susanne!
För mig som patient med tandvårdsrädsla var det här en toppenklinik. Lugn, fin miljö. Ett väldigt bra mottagande direkt i receptionen och tandsköterska samt tandläkare Abbas var helt otroliga på att få mig avstressad. De förklarade allt före och under processen. Jag drog ut en tand med 3 rötter och måste säga att det var ”a walk in the park” Detta kommer absolut bli ”min” tandläkare hädanefter!
Jag har haft mellanrum mellan mina tänder och har mått dåligt över det jätte länge. Jag hade tappat hoppet efter att folktandvården sa att det inte finns något att göra. Men sen så tipsade en tandhygienist som är bekant till Aqua Dental och där fick jag träffa jan och jag blev jätte nöjd med både resultat, servicen.
Toppen bra tandläkare Alexandra och en toppen bra tandsköterska Susanne. Så omtänksamma och ödmjuka mot en som har tandläkarskräck. Äntligen hittat en ny tandläkare som jag har förtroende för.
Comment on this business

to add Estetisk Tandreglering map to your website;