facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Farsta Tandhälsovård AB

Farsta Tandhälsovård AB

About

Vi levererar tandvård för vuxna med hög kvalitet och trevligt omhändertagande. Vi arbetar med såväl allmän som estetisk tandvård. Välkommen att besöka oss!

Story

Välkommen till Farsta Tandhälsovård!

Farsta Tandhälsovård AB levererar tandvård för vuxna med hög kvalitet och trevligt omhändertagande. Praktiken är centralt belägen i Farsta Centrum med närhet till parkeringsplatser, bussar och tunnelbana. Vi arbetar med såväl allmän som estetisk tandvård.

Address: Storforsplan 3, 123 47 Farsta
Phone: 08-94 40 41
City: Farsta
Zip Code: 123 47


Opening Hours

Monday: 08:10 - 17:00
Tuesday: 08:10 - 17:00
Wednesday: 08:10 - 17:00
Thursday: 08:10 - 17:00
Friday: 08:00 - 12:00


related searches: Tandläkare i Farsta, Farsta Tandvårdsteam tandläkare, Farsta Tandvårdsteam priser, Tandblekning Farsta, Akut tandläkare Farsta, Munkforsplan 37
Similar places near
Tandläkare McKnight Tandläkare McKnight 114 meter Bästa tandläkarmottagningen!
Estetisk Tandreglering Estetisk Tandreglering 202 meter Stort tack till Kaysar och Sema som räddade min dag !! Lyhörda, lugna och super noggr...
Shifa Dental Shifa Dental 583 meter Jag är väldigt nojd med sitt arbete. Nomeda Naudziuniene
Reviews
Väldigt bra klinik som jag varmt rekommenderar. Mottagningen är liten och trevlig, vilket gör att det känns avslappnat och tryggt, till skillnad från de större tandläkarekedjorna där det lätt blir opersonligt och en känsla av ”löpandebandvård”. Personalen är väldigt vänlig, försiktig och kommunikativ vid behandlingar. Så för den som tycker det är lite obehagligt att gå till tandläkaren är detta ett väldigt bra val!
Susanne har fin hand med barn. Vi fick en akuttid då min femåring slagit i framtanden när han föll på förskolans utegård. Röntgen samt allmän koll av tandstatus gick snabbt och smärtfritt. Han fick sedan ett tatueringsklistermärke och var så nöjd. Tack!
Oprofessionellt tandläkaren Tandfyllning håller bara 5 dagar efter släpper Rekommenderar inte
Comment on this business

to add Farsta Tandhälsovård AB map to your website;