facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Evidensia Djursjukvård

Evidensia Djursjukvård

About

Evidensia Djursjukhuset Västerort ligger i Spånga i västra Stockholm. Vi har veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar.

Story

Evidensia Djursjukhuset Västerort ligger i Spånga i västra Stockholm.
Våra lokaler är fräscha med välutrustat laboratorium, modern operationsavdelning med särskild tandavdelning, digital röntgen och ultraljud.
Vi har veterinärer med specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar.
Dessutom har vi drop-in-mottagning för vaccinering måndag-torsdag mellan 08.00 och 18.00.
Hos oss kan du köpa foder av märkena Hill's, Royal Canin, Specific, Orijen samt vissa foder från Eucanuba och Purina. Vi har även friskvårdsprodukter för din hund och katt samt tuggleksaker etc.

Det lätt att parkera och pendeltåg och buss ligger alldeles nära.

På Djursjukhuset Västerort vill vi kombinera bra djursjukvård med personligt bemötande, där den gemensamma faktorn är omtanken om både djuren och dess ägare.

Address: Bromstensvägen 174, 163 55 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: +468362670
City: Spånga
Zip Code: 163 55


Opening Hours

Monday: 07:00 - 21:00
Tuesday: 07:00 - 21:00
Wednesday: 07:00 - 21:00
Thursday: 07:00 - 21:00
Friday: 07:00 - 21:00
Saturday: 10:00 - 16:00


related searches: Evidensia Strömsholm, Evidensia Arninge, Evidensia Malmö, Evidensia priser, Evidensia Farsta, Evidensia Helsingborg, Evidensia Roslagstull, Evidensia min veterinär
Similar places near
Rinkeby Djurklinik Rinkeby Djurklinik 2 km Bästa stället vi vart på. Det märks väl att det är erfaren och mycket kunnig personal...
Reviews
Detta är utan tvekan Stockholms sämsta veterinärklinik. Om du vill att din hund ska känna sig som en kund och inte en patient så har du hittat rätt. Jag skulle kunna skriva en bok om hur inkompetenta, ohjälpsamma samt vilseledande de är på denna klinik. Min hund stukade klon för några år sen, gick dit och de sa att det endast är en stukning och att det kommer bli bra. De lindade in hans tass i bandage jag gick tillbaka 3 ggr för att lägga om bandaget. Två gånger var det en praktikant som knappt kunde göra det så jag fick komma tillbaka dagen efter så att de kunde linda in den ordentligt då den gick av. Så 2 v senare ville de amputera klon då de påstod att den inte läkt som den ska, gick till en annan veterinär och han sa att de läker av sig själv och var förvånad att de ens föreslog amputation. Nu har det gått 4 år och min hund mår toppen! Jag tog kontakt med dom igen nyligen för att ifrågasätta deras beslut kring just den incidenten men veterinärklinikens chef sa att de gjorde allt korrekt. Trots att det gått 4 år och att han är ett levande bevis på att de ville kapa hans klo pga deras inkompetens så vägrar chefen erkänna att de gjorde fel. Hon påstår att de har gjort rätt, att man inte ens kan stå för ett sånt felbeslut är helt obegripligt och absurt. Jag valde att inte ens svara på hennes mail pga att jag inte anser att man kan diskutera vidare med en sådan individ som inte ens kan stå för ett sånt tydligt och grovt fel. Jag kommer att gå ut med detta i sociala medier så småningom och uppmärksamma fler incidenter som hänt där. Detta är en principsak, jag anser att deras sätt att bedriva en verksamhet som denna är helt fel och omoraliskt. Denna incident är bara en av många incidenter jag och vovven fått uppleva där. En sak är säker, jag kommer aldrig mer sätta min fot där och jag rekomenderar alla djurägare att hålla sig långt borta härifrån.
När en vård inriktad verksamhet tydligt prioriterar att göra vinst framför individens hälsa så blir det aldrig bra. Här har man medvetet uppmuntrat onödiga undersökningar och behandlingar som genererat vinst på bekostnad av min hund.
har gått här i snart 30 år men ALDRIG mer. Veterinären undersöker knappt hunden och tittar inte ens på ögonen fast det var därför vi var där. Får hunden att skrika av smärta vid öronkoll, han har aldrig gjort det förr eftersom han tyckte om att gå till veterinär. Sedan skriver hon ut mediciner som blir flera hundra extra att kosta på räkningen fast hon INTE ser något fel. Ska jag medicinera något som inte är nödvändigt? Fy vad jag ångrar att jag gick hit.
Var på Evidensia och träffade Veterinär Elin. Fick ett mycket bra och professionellt bemötande . Sammantaget är min upplevelse från bokning,reception, djurvårdare till Veterinär en positiv upplevelse. Personligt, professionellt och smidigt.
Efter sex år hos Evidensia Spånga så har vi tröttnat på att alltid bli nekad akutvård när vi behöver det. Två gånger var det riktigt akut efter ett vildsvinsmöte och en gång stort skärsår på bakhasen idag så ringde jag för att boka tid för oförklarliga sår. Men Tyvärr Vi HAR Ingen Tid var det enda beskedet jag fick i telefon. Vill ni ha en veterinär som verkligen bryr sig när ni behöver hjälp så välj inte Spånga. .
Tyvärr var det sista gången som jag besöker evidensia.Hur kan man ta 495 sek för kloklippning på en katt som tar mindre en 5 min,Tyckte det var redan dyrt innan med 350 sek när konkurrenter ligger på 175 sek självklart blir allt dyrare men en prishöjning på 145 sek det var att ta i,
Tack! Vilket bemötande ända från telesamtal, reception, egna väntrummet för katter, djursköterskan Julia och Vet. Emeli för varm omvårdnad när min kisse kom in akut med bortsliten klo och kattbett. Plus för godiset efteråt
Vi hade bokat tid för besiktning och ögonlysning av våra 7 veckors valpar alltså är det viktigt att besiktning osv sker så att valparna kan säljas vid 8 veckor och veckans planering blev ju helt förstörd när vi måste göra om veterinärbesöket... och när vi kommer dit så är inte veterinären som ska ögonlysa där... Blev väldigt kaosigt för oss som blev tvungna att åka fram och tillbaka eftersom vi bor långt bort... Men sen lyckades vi får en tid dagen efter och veterinären som ögonlyste var supergullig. Så ja, blandade känslor över denna klinik.
Väldigt hjälpsamma! Stort tack till Veterinär Marie Persson som snabbt fattade beslut för hur vi skulle gå vidare. Jättenöjd!
Comment on this business

to add Evidensia Djursjukvård map to your website;