facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Rinkeby Djurklinik

About

Vi är en liten personlig djurklinik med välutrustat lab och stor erfarenhet av katter, hundar och fåglar.

Story

Vi har lång erfarenhet av medicinska problem och beteendeproblematik på katter. Vårt lab ger svar på blodprover samma dag. Vi utför både planerade och akuta kirurgiska ingrepp. Ultraljudsspecialist Lennart Nilsfors kommer till oss varannan vecka.
Våra kattunge och valppaket som inkluderar 1a vaccination, id-chip och besiktning har även gratis ombesiktning.
Vid akuta sjukdomsfall på kvällar och helger nås vi på 072-9241253.



"Rinkeby Djurklinik finns i Spånga, med närhet till Kista, Akalla, Ursvik, Järfälla, Sundbyberg, Solna och Bromsten.Vi ligger i änden av Rinkebystråket vid den nybyggda Rinkebyterrassen.Vi har en bred erfarenhet av djursjukvård på alla sällskapsdjur.Allra bäst är vi på katt.Med över 30 års erfarenhet av kattmedicin, kirurgi, uppfödarproblem och beteende problem är vi helt enkelt bäst på katt.Vi är mycket duktiga på hantering och vi brukar kallas för ”kliniken utan klös”."
Address: Kuddbygränd 4, 163 75 Spånga, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08 760 74 37
City: Spånga
Zip Code: 163 75



related searches: Bromma Djurklinik, Västerort djursjukhus, Solna Djurklinik, Sundbybergs Veterinärpraktik, Barkarby Djurakut, Sollentuna Veterinärklinik
Similar places near
Evidensia Djursjukvård Evidensia Djursjukvård 2 km Detta är utan tvekan Stockholms sämsta veterinärklinik. Om du vill att din hund ska k...
Reviews
Bästa stället vi vart på. Det märks väl att det är erfaren och mycket kunnig personal.
Super bra och kunnig personal. Var på senior kontroll med min hund. Jätte nöjd. Stark rekommenderar.
Proffsig klinik med erfarenhet. Vår katt fick bästa tänkbara vård när hon var sjuk. Dessutom till en hanterbar kostnad. Tacksamma för all hjälp!
Väldigt trevligt bemötande och bra och fin hantering av kissen. Märks att de är vana att hantera katter. Kommer komma hit fler gånger. <3
Marie Louise är den bästa veterinär i Stockholm. Stor kunskap och kärlek för djur. Gör att man känner sig trygg och väl bemöt när man kommer med sina djur till henne.
Känns som om veterinären försökte ge oss falsk diagnos för att hindra oss från att para hanhundensom har stamtavla och är jättefin diagnosera patella strax efter att vi berättat att vi skulle vilja para hunden då bockade veterinären in patella och rekommenderade inte avel. Vi besökte en annan veterinär som gjorde en nogrann undersökning och konstaterade att det inte var patella eller någotngrl på hundens knän ytterst märkligt enligt mig. Anklagar inte veterinären för något men fick bara dåliga vibbar och bättre service och priser på andra kliniker. Detta känns som en väldigt liten klinik men kan tänka mig att dom är bra vid sjukfall och liknande.
Bästa veterinärmottagningen! Riktiga djurälskare och väldigt hjälpsamma med eftervård och råd. Eget labb gör att tester görs och besvaras medan man väntar. Gått hos Marie-Louise i många år med mina perser och exotic och går kvar trots att vi flyttat till Dalarna.
Okänsligt bemötande av veterinären. Dyrt, 1100kr för en vanlig undersökning utan något extra. Dessutom kom katten hem med ett rivsår på magen troligen efter att han hårdhänt dragits ut ur transportburen.
Vi var där med vår kanin. Bra svar och bemötande. Kändes tryggt.
Comment on this business

to add Rinkeby Djurklinik map to your website;