facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fästningsterassen

Address: Leopardgatan 1 , Varberg 432 37, N, SE
Phone: +46 340 105 81
City: Varberg
Zip Code: 432 37



related searches: Verket Varberg, Joels Brygga, Gästis Matsalar, Spiseriet Varberg, Hotell Havanna meny
Similar places near
Pingstkyrkan Pingstkyrkan 2 km Morgon fika för alla
Café Mignon Café Mignon 3 km Inget större fel på maten eller servicen. Men det är rätt så dyrt för vad man får, öv...
Hamnpaviljongen Hamnpaviljongen 3 km Fantastiskt goda hamburgare. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Det blir fl...
Västerports Kök Västerports Kök 3 km Fantastisk mat bra ställe men otroligt små portioner på lunchernaMat: 3/5
Tre Toppar Tre Toppar 5 km
Berama Berama 8 km
Solbacken Restaurang Solbacken Restaurang 10 km Hela upplevelsen på Solviken hade känslan av försommarnerver över sig. Ett gäng unga ...
Reviews
Man kommer hit främst för utsiktens skull men utsikten skyms av en bred fönsterkarm . Bra restoranger finns det gott om men ingen med den här utsikten . Bytt fönster även om det svider : . Annars vistelse var väldigt trevligt. Tack!Mat: 5/5
Jätte trevlig personal. Pommes frites var perfekt tillagad. Vi fick två stycken sallader till maten som var väldigt goda. Det var med vattenmelon vilket jag uppskattade.
De har jättegod mat, inte så lång väntetid. Trevlig personal. Bra utsikt över havet. Parkering: Man kan inte köra in bilen eftersom restaurangen ligger längre in på fästing. Så att man måste gå en bit. Tillgänglighet för rullstol: Det finns en hiss för de som sitter i rullstol för att komma ner till regeringen, och det finns rullstol anpassade toaletten.
Åt på övre våningen, superfint inrett och den mest fantastiska utsikten! Underbar personal, sjukt god mat, bra drinkar, bra vin. Helt perfekt helt enkelt. Ett måste att besöka när man är i Varberg! Tips, ta tonfisken.
God mat och fantastisk vy.
Så mysigt och vilken kväll och kanon bra mat och dryck.
Läget 10/10, underbar utsikt! Maten var god, bra pommes. Men servicen nja, man beställde mat i kassan ej vid bordet och lite bråttom var det. Köpte två cider som vi sedan såg hade gått ut i datum. Tråkigt när det är tidigt på säsongen? Något mer som är från förra året? Fick svar ojdå, men det är nog ingen fara. Ingen som kollade vad vi tyckte om maten heller. Så ganska tråkig service, men läget var fint.
Otroligt god torsk på Fästningsterrassen med ett fantastiskt läge och utsikt. Mycket trevlig personal, rekommenderas!
En trevlig miljö och utsikt på terrassen. En Hugo som fördrink . Förrätt Löjrom med chips och lite annat, superbt. Huvudrätt hamburgare med galet krispiga strips och en god tryffeldipp. Vällagad mat och engagerad personal.
Mycket god mat, trevligt bemötande och fantastiskt läge med hav och solnedgång! Rekommenderas varmt!
Comment on this business

to add Fästningsterassen map to your website;