facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Solbacken Restaurang

"Restaurang och pub i Varberg med vidunderlig utsikt över havet. Pizza och À la carte. Öppet Året runt!"
Address: Kärrav 77 , Varberg 432 95, O, SE
Phone: +46 73 600 10 20
City: Varberg
Zip Code: 432 95



related searches: Solbacken restaurang reviews, Solbacken restaurang photos, Coop Restaurang Skellefteå, Budsba
Similar places near
Berama Berama 4 km
Västerports Kök Västerports Kök 9 km Fantastisk mat bra ställe men otroligt små portioner på lunchernaMat: 3/5
Hamnpaviljongen Hamnpaviljongen 9 km Fantastiskt goda hamburgare. Mycket trevlig och serviceinriktad personal. Det blir fl...
Pingstkyrkan Pingstkyrkan 9 km Morgon fika för alla
Café Mignon Café Mignon 9 km Inget större fel på maten eller servicen. Men det är rätt så dyrt för vad man får, öv...
Juice & Yoga Juice & Yoga 10 km
Fästningsterassen Fästningsterassen 10 km Man kommer hit främst för utsiktens skull men utsikten skyms av en bred fönsterkarm ....
Tre Toppar Tre Toppar 15 km
Reviews
Hela upplevelsen på Solviken hade känslan av försommarnerver över sig. Ett gäng unga personer som ev hade sitt första restaurang gig gjorde sitt bästa men har en bit att gå, med lite tid kommer det säkert bli toppen. Vi var inte många här en vardag i maj, men ändå väntade jag 15 min på att de skulle ta min beställning. Min mat kom relativt snabbt. De vid grann borden hade inte lika tur och i båda sällskapen åt de i omgångar för att beställningar blandats ihop och mat fick tas in och ut. Jag åt en pizza, övriga menyn är åt det dyrare hållet men innehöll inget som riktigt motiverade prisnivåerna. Pizzan var åt det dyrare hållet också och levde inte upp till priset men var helt okej. Till personalens försvar, de var väldigt trevliga och med lite träning kommer de troligtvis få en bra sommar tillsammans med gästerna.
Vi serverades av en man som mest verkade sur och grinig. Pizzorna var överfyllda med billig skinka, inget särskilt. Inredningen passar dig som vill återuppleva 90-talet, kladdiga bord. Läget är allt, fantastisk utsikt över Apelviken. Tjejerna i kassan/baren är väldigt trevliga och bemöter en professionellt. Prismässigt ligger de som Brittas.
Fin miljö, fin restaurang. Relativt goda pizzor. Dock så brast det på detaljerna som gör det lilla extra. Vårt sällskap fick alkoholfritt vin istället för vanligt när vi beställde. Vi fick gå och ombesörja bestick själva, det var ingen ur personalen som tänkte på det. Det var ingen som kom och frågade hur maten smakade. Personalen kändes ganska slappa trots att det var få gäster när vi var där.
Fräscht ställe av typen ”wait here to be seated”. Trevlig personal som är måna om att gästerna trivs. Maten kom inom rimlig tid. Mycket gott.
Väldigt trevlig personal som lyssnar på förfrågningar och gör allt de kan för att anpassa besöket, speciellt för barnfamiljer. Väldigt god mat och utsikten över havet gör atmosfären underbar.Mat: 5/5
Riktigt bra och en fantastisk tjej som serverades oss med glimten i ögat...och super trevlig..Mat: 4/5
Fint, stort och luftigt. Bra priser, bra mat och inte alltid fullbokat Mat: 5/5
Gullig servitris och perfekt pizza efter eget önskemål, räkor kronärtskocka o vitlök. MumsMat: 5/5
Trevlig och hjälpsam personal vid jul bordet. Stor hjälp med att omplacera då jag har hörsel nedsättning och vi blev placerade vid pianot först, men löste sej och vi fick ett annat bord. Maten var bra tills vi kom till köttet, när det skulle skäras upp vid bordet var det väldigt blodigt, ingen förståelse eller erbjudande om annat eller steka på mer!! Efterrätten hade mer att önska då jag upplevde det ej färdigt. Som helhet intressant julbord men kommer ej att prova det igen el rekomendera det!!
Tog en öl och vin. Var helt okej.Tjänst: 3/5
Comment on this business

to add Solbacken Restaurang map to your website;