facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Familia Köpcentrum, Hyllinge

Familia Köpcentrum, Hyllinge

About

Kom som du är! Öppettider: Vardagar 10-20 Lördagar 10-17 Söndagar 11-17

Story

Familia som ägs av Olav Thon Gruppen öppnade i september 2006. Tack vare sin placering i det starka handelsområdet Hyllinge Handelsplats, där City Gross, Hyllinge Cash, ICA Maxi, Bauhaus med flera huserar, blev Familia snabb ett populärt utflyktsmål.

Hyllinge Handelsplats har idag en total handelsyta på drygt 80 000 kvm. I dagsläget beräknas drygt 6 miljoner kunder besöka handelsområdet som omsätter drygt 2 miljarder kr om året.

Address: Brännaregatan, 265 75 Hyllinge
Phone: 042-22 49 90
City: Hyllinge
Zip Code: 265 75



related searches:
Similar places near
ICA Maxi Hyllinge ICA Maxi Hyllinge 143 meter Mycket bra butik med en enastående dellikatess avdelning och en oslagbar avdelning fö...
Reviews
Köper storpack där,billigare...bl.a.ättiksprit12%...89kr för 10liter,har den att städa med.Vi har handlat mkt.billigare storpack där och även annat,tyvärr ska de lägga ner.Synd om alla,personal kunder m.m.
Stort och unikt utbud. Har tyckt om Familia sen jag åkte dit för första gången som barn med mina föräldrar. Ullared fast i Skåne.
Familia Shopping i Hyllinge är numera en skugga av sig själv. Hälften av affärerna är stängd eller håller på att stänga. Der är fortfarande enstaka butiker kvar. Bokaffären håller vid. Här går det att köpa allt till kontoret också. Jag köpte ett hålslag förre veckan till enbart 99 kr. Apoteket är också fortfarande öppet. Det ända bra vid Familia köpcentrum är City Gross och CASH. Här går det att köpa allt till förmånliga priser. På CASH har dom lösviktsgodis till enbart 39.95 kilot, varje dag ... Så vart än du kommer från är det billigt på City gross och CASH, men Familia köpcentrum håller på att avlida.
Trevligt ställe man hittar alltid något. Tyvärr så skall det stängas
Var en gång ett bra ställe. Tycker synd att dom håller på att stäng ner
Enda anledningen till att besöka Familia numera är för att besöka City Gross och dess förbutik. Alla andra butiker på Familia har stängt.
Känns mer som ett övergivet getto. Sönderkörda burnade parkeringsplatser med däck o glasrester över allt. De affärer som är kvar är knappt värt besöket.
Väldigt sorgligt att se alla affärer som lämnat stället.
Det finns inget Familja. Allt är dött förutom Hyllinge Cash.
Otroligt utbud till rätta priser med fantastisk personal
Comment on this business

Directions to Familia Köpcentrum, Hyllinge with public transportation


Hyllinge Storcenter 140 meters
250
520
Hyllinge Torget 280 meters
250
520

to add Familia Köpcentrum, Hyllinge map to your website;