facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for ICA Maxi Hyllinge

ICA Maxi Hyllinge

About

Vår idé - Sveriges billigaste stormarknad!

Story

Maxi ICA stormarknad är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Vi vill bjuda på matglädje och inspiration – därför har vi Maxiköket där vi lagar allt från klassiskt svenskt med lite modern twist och spännande mat från världens alla hörn. Vi tipsar gärna om alternativ för dig som är matallergiker.

Vår frukt & gröntavdelning ska alltid vara nummer
ett. Här hittar du ett större utbud än vad du ens kan drömma om! Ambitionen är också att erbjuda dig
det bästa inom kött och chark, oavsett om du ska laga till din vardagsmiddag eller något festligt till helgen.

Miljöfrågorna står alltid högt på dagordningen hos oss. Butiken är Svanenmärkt, vilket betyder att vi tar ett helhetsgrepp på vårt miljöarbete och uppfyller miljökraven inom såväl vårt sortiment som transporter, återvinning och energiförbrukning.

Address: Dragaregatan 2, 265 75 Hyllinge
Phone: 042-252800
City: Hyllinge
Zip Code: 265 75



related searches:
Similar places near
Familia Köpcentrum, Hyllinge Familia Köpcentrum, Hyllinge 143 meter Köper storpack där,billigare...bl.a.ättiksprit12%...89kr för 10liter,har den att städ...
Hyllinge Cash Hyllinge Cash 219 meter Kanon varohus med massor av topp erbjudanden, ständiga lågpriser på tusentals varor o...
Reviews
Mycket bra butik med en enastående dellikatess avdelning och en oslagbar avdelning för nygrillat. Butiken är stor och rymlig och har allt man behöver för en bra och väl fungerande vardag kryddad med vardagslyx. Här finns stora avdelningar för mat, kläder, leksaker, sesångsmarknad, och mycket mycket mera. Vid entren finns en fin förbutik och ett nyöppnat kaffe! Här finns Apotek Hjärtat & ett lekland som för tillfället är stängt på grund av pandemin. ICA Maxi Hyllinge är en mycket bra butik som jag och min familj besöker flera gånger i veckan! Gillar du recentionen klicka gärna på tummen upp
Ett ICA av största sort. Förutom mat finns även en hel del annat, som exempelvis leksaker, kläder och teknik. Det är väldigt fräscht och priserna är oftast bra. Men har du bråttom är det fel ställe då det kan vara svårt att hitta. Direkt utanför butiken finns ett lekområde för barn och ett apotek.
En av de bättre Maxi butikerna jag handlat i. Har det mesta man behöver men är inte alltid billigare än mindre butiker.
En bra maxi butik, som har det bästa. Men tråkig atmosfär och maxi butik, personalen var inte tipp topp.
Maxi hyllinge är bra då det inte är lika mycket folk som de som ligger i stan
Fin butik där du kan hitta allt du behöver.
Sist jag skrev om ICA maxi Hyllinge är 3 år sedan. Tyvärr har helheten inte förbättras. Sist vi var där råkade vi ut för varor som gått ut i datum flera veckor tillbaka. Checkade in som scanningkund. När vi skulle betala fungerade det inte att checka ut som scanningkund utan vi fick gå i vanliga kassan. Kassabiträdet lovade dyrt och heligt att scanningsverktyget skulle tömmas under natten så jag ej låg kvar som en pågående kund. Dömd om min förvåning när jag ska handla på ICA Maxi Råå. Då låg mitt pågående köp kvar från Hyllinge så jag kunde inte registrera mitt köp på Råå. Ringer upp Hyllinge som säger tyvärr kassachefen har gått för idag det är fredag. Hon kan lösa det på måndag. Så mina inköp under helgen på ICA kunde jag ej registrera och inte få någon bonus. Jag säger återigen som jag sagt tidigare ICA Maxi Hyllinge lär av ICA Maxi Råå, dom ligger stegen före.
De har sämre sortiment, fattas ofta varor och är onödigt dyra. Köper jag samma varor idag som för 1år sen så är det 400kr dyrare för 2 kassar, och det kan inte skyllas varken på krig eller att det är ICA för det finns andra ICAhandlare i samma region som, även om de höjt en del av varorna, är bra mycket billigare. Det är också svårt att komma fram och röra sig på vissa avdelningar i butiken pga personalen som har hand om online shoppingen.
Nu har man börjat med extrapriser på vissa varor när man scannar. Jag är inte teknikfientlig, men vill ha personal i butiken. För ju fler som scannar kommer säkert att medverka till att personalen kan minskas i framtiden. Och det vill inte jag medverka till och det synsättet gör att jag går miste om de erbjudanden som ges vid sjäkvscanning.
Bra affärer med bra läge och gott utbud.
Comment on this business

to add ICA Maxi Hyllinge map to your website;