facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Hyllinge Cash

Hyllinge Cash

About

HYLLINGE CASH...butiken där alla är välkomna att handla billigt...

Address: Dragaregatan 1, 265 75 Hyllinge
Phone: 042-4443400
City: Hyllinge
Zip Code: 265 75



related searches:
Similar places near
ICA Maxi Hyllinge ICA Maxi Hyllinge 219 meter Mycket bra butik med en enastående dellikatess avdelning och en oslagbar avdelning fö...
Reviews
Kanon varohus med massor av topp erbjudanden, ständiga lågpriser på tusentals varor och nyheter i stort sett dagligen. Butikschefen "Figge" och hans medarbetare gör alltid allt för att hjälpa och serva sina kunder för en smidig och angenäm shopping. Här finns även big pack för resturanger och storkök till mycket bra priser. Här finns ett mycket stort utbud av det mesta även för hem och hushåll, leksaker och även massor med varor för katter, hundar, kaniner och andra smådjur men även för Hästar! Godiavdelningrn är och väl tilltagen. Hyllinge Cash är en butik jag ofta och gärna besöker
Permanent stängt! Ägarna har missat att utveckla affären mot företagarna. Webb-handel med möjlighet för hemleverans samt upphämtning när man är småföretagare skulle fått oss att handla oftare. Nu är det för sent!
Trots hintar om konkurs så kan man här fynda och göra plånboken glad. Mycket gott urval och här kan även preppers hitta rätt. Fler kassor bör ses om.
Tragiskt och sorligt att den ska försvinna med hade det blivit skött på ett bättre vis så. Synd om den fina personalen alltid vänliga och hjälpsamma.
Har du en liten restaurang, matställe eller en stor familj är cash bra på att erbjuda stora förpackningar av allt man kan tänka sig. Har också den bästa och till litern billigaste grädden av alla butiker jag handlat i. Om man vill handla stort för en billig peng ska man ta sig till cash, annars är nog andra butiker ett bättre val.
Det var en jättebra affär förr o som tyvärr ska stänga ner snart. Tråkigt. Synd att stor del av familia ska bli en lekplats istället.
Med tanke på att Hyllinge Cash lade ner för ett bra tag sedan vill jag inte uppdatera min recension, Maps!
Ingen affär jag handlar så ofta i, men det händer ibland. I dag blev det en fika på café t och sen var jag inom i butiken för att hitta en stekpanna. Vill gärna handla svenskt, här finns mycket utländsk mat, det är stort och jag tycker det är svårt att hitta det man vill ha.
Tråkig första intryck med mesta stängt omkring, ger en vi hänger för livet uttryck med att känns gammalt. Väl inne så är allt gammalt och trist men varorna är ok dock allt känns som om man är i gamla Sovjetunionen i deras marknad. Fräscha upp! Sen dyra leksaker för barn, ha alternativ och gör om med designen. Finns så oerhört mycket möjligheter!
Hörde att butiken ska stänga ner vilket är otroligt synd. En fin butik med annorlunda och större utbud.
Comment on this business

to add Hyllinge Cash map to your website;