facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Far East

"East är ett dynamiskt möte med Asien och en remix av det pan-asiatiska köket. Influenserna kommer från olika hantverk och traditioner från såväl Vietnam, Thailand och Korea, men även från Peru och Sydamerika. Cocina Nikkei är blandköket där den japanska fisktraditionen mixas med den peruanska mattraditionen. East är ett möte, en remix, en fusion. En asiatisk restaurang som alltid satt kreativt framför konservativt. East är pinnar, men inga pekpinnar. På menyn finns för alltid typiska East-klassiker såsom Thai Beef Sashimi, Tom Ka Gai och Tempura Roll, men då och då experimenterar vi lite respektlöst, lägger till och tar bort och vem vet, kanske blir det en framtida klassiker."
Address: Hornsgatan 116 , Stockholm 117 28, AB, SE
Phone: +46 8 437 466 73
City: Stockholm
Zip Code: 117 28



related searches: Far east stockholm tickets, Far east stockholm history, Östasiatiska museet, Nationalmuseum Stockholm price, National museum Stockholm, Stockholm art museum, Stockholm living history museum, Museum tickets Stockholm
Similar places near
WOS WOS 266 meter
Deco Nouveau Deco Nouveau 569 meter
Wigerdals Värld Wigerdals Värld 582 meter Trevlig, kunnig ägare och mycket fina föremål och möbler! Kvalitet och allt i bra ski...
Kinnasand Showroom Kinnasand Showroom 649 meter Fina produkter, men fullständigt hopplöst att få kontakt med någon här i Sverige, ing...
Hanoi Boutique Hanoi Boutique 708 meter
Atlas Home Atlas Home 806 meter "Idag utför vi allt flera tjänster inom städning. Alltså innebär det att vi följ...
Granit Granit 810 meter
CaZami CaZami 887 meter
Folckers Folckers 899 meter Bästa och mest genuina butiken i Stockholm!! Finns inte något motsvarande någonstans!...
Kaolin Kaolin 930 meter Underbart ställe för den som älskar keramik, Ann-Sofie Gelfius, Dale Karlsson och mån...
Ebba & Jag Ebba & Jag 943 meter
Desenio Desenio 1 km Så smidigt och enkelt att beställa. Fantastiskt fina posters i hög kvalitet! Har även...
MässingMäster MässingMäster 1 km Lämnade in en oljelampa för reperation och polering. MässingM gjorde ett fantastiskt ...
Iittala Iittala 1 km
Bodum Bodum 1 km
Maritza Maritza 1 km Jättefina kläder med engagerad personal. Har fram till nu varit min absoluta favorit...
Reviews
Jag skulle gå in med min flickvän och 2 kompisar. Detta efter att våra andra vänner 4/5 tjejer precis blivit insläppta. Vakten frågade oss hur många tjejer vi var och eftersom vi var 1/4 tjejer så sa han ”ni är för få tjejer” och nekade oss och vägrade kolla åt vårt håll. Vakten menade även att det endast var personer på listan som skulle komma in. Men när min flickvän sekunden efter bara för skoj skull skulle se om hon kom in med 3 andra främmande tjejer så kom de alla in utan problem. Inga frågor ställdes så. riktigt otrevliga vakter. Besök inte detta ställe!!! 0/5 i betyg!
Blev utkastad helt utan anledning, spenderade totalt 5 minuter där inne. Hann köpa en cider och ställa mig vid baren, sedan kommer vakten och kastar ut mig på en gång. Detta är under all kritik, kommer aldrig gå dit igen, aldrig upplevt detta någon annanstans tidigare.
Första besöket vart de igår och stället är ju dunder. DJn slaktade sönder bra på dansgolvet, vakterna är sköna, bra service till bartender osv. Detta ställe kommer man definitivt komma tillbaks till igen!
Helt underbart! Vi hade förmånen att äta julbordet! Vad du än gör missa inte det. Otroligt fräscht och gott. Nu är vi så mätta att vi inte orkar tänka på mat mer! Det vill säga höll i sig 3 minuter till vi hörde en som kom för att hämta ett julbord för 2 att ta med sig och det var tre bärkassar med mat, wow! Ett bra alternativ för den som vill äta borta, men hemma.
Finn stämmning. Snäll personal. Smakliga rätter men inte så intressanta smaker och kombinationer. Smaklig godsak med äppel till slutet!Mat: 4/5
God mat. Vi hade julbord och jag älskade sushin.Mat: 4/5
Nyårsmiddag, 4 rätter. Trevlig personal och nöjd med maten. Önskat lite mer så som ett glas bubbel elr liknande för priset dom hade satt. Men trevligt!
Beställde deras veganska sushi rolls som var helt fantastiska. Skulle dock säga att det kändes något överprisat för att vara sushi men hade helt klart en trevlig upplevelse här!
Bra mat men tyvärr inte så bra service som vi hade hoppats på. Bra läge!Mat: 4/5
Äter man en förrätt, en varmrätt och två öl blir det minst 500:- per person men det tyckte vi var värt det. Gott! Snabb servering och glad personal faktiskt, det uppskattades.
Comment on this business

to add Far East map to your website;