facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Farstanäs Camping & Havsbad

Address: Farsta 10, 153 91 Södertälje
Phone: 08-551 502 15
City: Södertälje
Zip Code: 153 91


Similar places near
Torpa Beach Torpa Beach 7 km Vatten är mjuk, plats är ren. Kändes jätte bra. Вода мягкая, место чистое. Было очен...
Eklundsnäs Camping Eklundsnäs Camping 10 km Ingen plats jag drömmer om att besöka många gånger igen....
Mörkö kyrka Mörkö kyrka 11 km Jag är i detta sammanhang ytterst partiskt. Mina farföräldrar som dog i hög ålder red...
Mälarbadet Mälarbadet 14 km Bra läge, men tyvärr ganska nedskräpat det finns gott om soptunnor vid parkeringen. D...
Reviews
Så otroligt dålig service! Vi kom till campingen 13:30 och frågade om vi kunde boka för en natt, campingen nästan helt tom. Fick då till svar: ja vi har platser men ni kan inte få en plats förrän kl 14:00 för det är då vi har incheckning. Hade fattat det ifall campingen var full men så var inte fallet nu. Här stannade vi inte och kommer inte försöka igen.
Stora ytor, rätt okej servicehus med duschar och toaletter och latrintömning. Receptionen har lite glass och några andra varor. Din strand. Både tält och husbilar/husvagn. Fin strand mysigt läge.
Upplever att det är lugnt, men det är sista helgen på säsongen. Väntar spänt på hur det blir när allt är klart. Fin badstrand, trevlig personal.
Bättre än förväntat. Inte det modernaste men rent och fräscht. Nytt servicehus ska byggas. Bra service. 300 per natt med el.
Mycket trevlig camping. Rent och fräscht i servicehuset. Många lediga platser. Bra promenad möjlighet längs vattnet.
Här var toppen men det var bättre förr.
Fantastiska ytor och otroligt vackert!
Gott som fan .... Stark rekomenderar
Vi använde platsen för att besöka Stockholm, du kan ta dig till centrum på 45 minuter. Utrymmet är perfekt för det. Det finns en stjärna för platsen. Vackert beläget vid en sjö. Majoriteten av ställplatserna ligger på två stora ängar, utan träd eller buskar. En liten del ligger under träd. Sanitetsbyggnaden är föråldrad och smutsig. Stället är ganska billigt på 400 kronor utan el i 2 nätter. Detta lockar förstås också folk som bor på torget. Vi kände oss inte bekväma.
Vilken vacker och fridfull plats. När du registrerar dig får du veta att du kan välja plats själv, så det var jättebra. Det är en mycket stor camping, men inte särskilt upptagen. Det finns ett toalettblock som är lite daterat, men som har allt du behöver. Det finns även en handikapptoalett men ingen dusch. Det finns bara en byggnad, så står man nära vattnet måste man komma ihåg i tid att man måste kissa
Comment on this business

to add Farstanäs Camping & Havsbad map to your website;