facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Eklundsnäs Camping

Eklundsnäs Camping

About

Eklundsnäs Camping är naturskönt beläget på en halvö vid sjön Måsnaren med badbryggor, flytbrygga, lekplats, beachvolleyboll och minigolf.

Story

Vid sjön Måsnaren ligger Eklundsnäs Bad & Camping naturskönt beläget på en halvö. Campingen har 91 elplatser av varierande storlek, men de flesta är över 100 kvm. Några är strandtomter direkt intill vattnet, men alla har sjöutsikt.

Det är nära till stranden med badbryggor, flytbrygga, lekplats, minigolf, stora gräsytor och motionsslinga. Området präglas av trevlig parkmiljö men det ligger nära skog och ängar. Det finns även trådlöst Internet över hela campingen.

Det är bara ett par km in till Södertälje centrum med de attraktioner som erbjuds där. Hela 17 golfbanor ligger inom 30 min avstånd. Läs mer genom att klicka på länkarna nedan.

Address: Eklundsnäsbadet, 15166 Södertälje
Phone: 0700903853
City: Södertälje
Zip Code: 15166


Similar places near
The Beach - beachvolley.se The Beach - beachvolley.se 4 km Vi bokade vår sommarfest med företaget hos The Beach i Huddinge och beställde även ti...
Torpa Beach Torpa Beach 5 km Vatten är mjuk, plats är ren. Kändes jätte bra. Вода мягкая, место чистое. Было очен...
Mälarbadet Mälarbadet 5 km Bra läge, men tyvärr ganska nedskräpat det finns gott om soptunnor vid parkeringen. D...
Nya Malmsjöbadet Nya Malmsjöbadet 7 km Vattnet blir jättefint men ibland för mycket folk och svårt att hitta parkering. Om m...
Farstanäs Camping & Havsbad Farstanäs Camping & Havsbad 10 km Så otroligt dålig service! Vi kom till campingen 13:30 och frågade om vi kunde boka f...
Axviken Axviken 11 km Hela Bränninge är en otroligt vacker plats m soldränkta fält, hav och skuggande bland...
Mörkö kyrka Mörkö kyrka 20 km Jag är i detta sammanhang ytterst partiskt. Mina farföräldrar som dog i hög ålder red...
JCN Gård & Entreprenad JCN Gård & Entreprenad 368 km Vi utför jordbruks- och markarbeten.
Reviews
Ingen plats jag drömmer om att besöka många gånger igen....
Underbart ställe , flera platser att upptäcka , fin en kiosk att handla tilltugg i
De har tagit en fantastisk miljö och slarvat bort alltihop- så känns de. Att servicehuset inte är nytt spelar oss ingen roll. Men i övrigt... Istället för riktiga staket sitter slappt nät och kompostgaller. Istället för hela mattor ligger sådana med hål och utan "borst". Möttes av ölburkar och annat skräp vid bommen redan, i vad som skulle vara plantering i en kruka. På räcket nära ingången till receptionen hängde moppar och trasor som spred sur doft över hela vägen upp. Inga uppmärkta platser, utan något svagt syns på betongplattor, på vad som skulle varit det. Har någon tröttnat på att driva detta? Någon ärvt de och inte vill ha de egentligen? Så verkar det iallafall. Tyvärr. Ogräs hela parkeringen. Förmodligen arbetarbostäderhusvagnar som står tätt tätt med sneda förtält med vad som borde vara olagliga avstånd. Vid brand finns inte en chans att de inte sprids. När vi försökte besöka toaletten var de avstängt helt pga städ. Då de var bråttom fick vi istället gå på bajamaja utanför. Badplatsen nedanför är full i skräp. De har en ny lekplats, ny bom med nyckelkort, nyckelkort in i servicehusen. De verkar påkostat. Men... Trädgårdskötsel och ordning och reda, de finns inte. Hade vi inte bokat och förbetalt hade vi vänt. Stjärnan är för att någon en gång sett platsen och insett att fler borde se den. Men att sedan förvalta den... Där misslyckas Eklundsnäs Camping så kapitalt att jag vill köpa de och börja om. Igår var polisen på campingen också. Otryggt och skabbigt summerar vistelsen. Hade vi haft möjlighet att betala ännu en campingplats hade vi åkt vidare. Förbokade tyvärr denna, och betalade den.
Fint läge men tyvärr slitna lokaler. Är behov av renovering. Vi plockade in stolar och bord på kvällen eftersom vi inte kände att dom skulle vara kvar på morgonen. Sov bara där en natt men kommer aldrig att boka där igen!!
Fint utsikt. Nära stan. Grön.
Skit ställe.Det bor skumt folk i husvagnarna o campingen.Folk från Litauen,Latvien,Estland o Polen.Campingen e nersmutsat o nu när toaletterna e stängda kissar/bajsar folk ut.Av oss får inte den här platsen absolut inga goda vitsord.En stjärna ger vi bara därför att Södertälje e vårt gamla hemstad.Och då på 80-talet va d fint där.Ikväll träffade vi husbilar från Tyskland o Frankrike o dem berättade likadant att d e otrygg o smutsigt.
Finns inget positivt att säga om denna camping. de höjer priserna och sänker servicen. Jag rekommenderar ingen att åka hit så länge du inte gillar polispådrag, nergångna servicehus och en ovilja att få saker att fungera.
Är det bra ställe för barn när det finns en som åker runt kallar folk för fitta mm? Jag har inte mycket till Övers. Finns ett äldre par som hjälper till dom är gudomliga.
Vacker miljö, många gäss och änder.
Inte dåligt, värre! Mögel i services huset, äger som inte bryr sig, skötare som bara vill ha betalt för det minsta lilla..... Sämsta camping ever....
Comment on this business

Directions to Eklundsnäs Camping with public transportation


Lärlingsvägen 300 meters
751
752
798
Hantverksvägen 300 meters
751

to add Eklundsnäs Camping map to your website;