facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for The Beach - beachvolley.se

The Beach - beachvolley.se

About

Beachvolley, bar och kök. Inomhus!

Story

The Beach är världens bästa beachvolleyanläggning med åtta banor där solen alltid skiner, ett gym med guldspeglar, fräscha omklädningsrum samt bar och kök!



"Vi har flyttat till Huddinge och öppnat!Välkommen till vår nybyggda anläggning i Huddinge som är 3150 KVM och rymmer 10 banor!Vi erbjuder träning i vår fina sand för alla nivåer och evenemang med sand mellan tårna!"
Address: Hansavägen 10, 15138 Södertälje
City: Södertälje
Zip Code: 15138


Similar places near
Södertälje Atletklubb Södertälje Atletklubb 858 meter Södertälje Atletklubb med inriktning styrkelyft och tyngdlyftning.
Östertälje IP Östertälje IP 859 meter Bra utegym i anslutning till IP. Oftast är det tomt här. Kanske på grund av att jag s...
Scania Marcus Wallenberg hallen Scania Marcus Wallenberg hallen 923 meter Dålig. Man går din for att hitta stängda dörar!
Kazuki Shotokan Karate Klubb Södertälje Kazuki Shotokan Karate Klubb Södertälje 2 km Mycket bra träning och självförsvar och duktiga instruktörer
Södertälje Curlingklubb Södertälje Curlingklubb 2 km Trevligt, lättsamt å kul som fan!
Södertälje Gymnastik- och Sportförening Södertälje Gymnastik- och Sportförening 2 km Södertälje Gymnastik- och Sportförening officiella facebooksida.
Torpa Beach Torpa Beach 2 km Vatten är mjuk, plats är ren. Kändes jätte bra. Вода мягкая, место чистое. Было очен...
Södertälje Boule Klubb Södertälje Boule Klubb 2 km Södertälje Boule Klubb bildades 2008 Klubben tränar vid Lillehallen (Tvetavägen). Ha...
Sektion K Sektion K 3 km Official page of Sektion K Competing in ECL Pro - www.nhlgamer.com Members of FB-pag...
Telge SIBK Telge SIBK 3 km Södertäljes största Innebandyförening
Södertälje Judoklubb Södertälje Judoklubb 3 km Översatt av Google bäst Original Besta
Västergård Arena Västergård Arena 3 km Fin sportarena, trevligt cafe med gott hembakat bid match
J.S Golf J.S Golf 3 km Bra, fräscht och bra personal. Lite dyrt kanske.
Innovate CrossFit Innovate CrossFit 3 km Världens bästa Veronica jobbar där.
Pershagenhallen Pershagenhallen 4 km En fin baskethall sporthall som är lätt att nå med bil.
Eklundsnäs Camping Eklundsnäs Camping 4 km Ingen plats jag drömmer om att besöka många gånger igen....
Bårsta IP Bårsta IP 4 km Här finns det bara fotbollsplaner.
Reviews
Vi bokade vår sommarfest med företaget hos The Beach i Huddinge och beställde även tilltugg. Lokalen är superfin, personalen supertrevlig och proffsig och tilltugget var riktigt gott, fräscht och generöst. Rekommenderas verkligen för företagsevent!
Absolut bästa stället att spela beachvolley inomhus i Sverige, trevlig personal och bra musik samt grymma hamburgare!
Nya lokalen i Huddinge är riktigt bra anpassad jämfört tidigare lokalen i Södertälje! Fortfarande under uppbyggnad men blir bättre för varje vecka som gått sedan öppning! Träningsgrupperna håller hög klass och kan inte annat än rekommendera om man vill spela vintertid på bra planer!
Sjukt opproffsig och otrevlig personal. Det skedde ett misstag med bokningen och vi bemöttes med en oerhört otrevlig attityd och man fick känslan av att personalen dumförklarade en. Hit åker vi ALDRIG igen. Rekommenderas verkligen inte andra att åka hit.
Kul med volleyboll. Bra planer trevlig personal
TheBeach erbjuder högklassig coaching i beachvolley och andas en livsstil man vill leva på heltid. De anordnar både grundkurser för de som aldrig spelat samt träningsgrupper för alla nivåer med otroligt erfarna tränare i spetsen, flera av dem har spelat eller coachat på landslagsnivå. De har ett väl utvecklat träningskoncept och det är världens softaste ställe att hänga på med sommar och 24 grader året runt! För företag skulle jag säga att TheBeach är det ultimata valet då de är helt grymma på teambuilding via kick offs, konferenser och andra företagsevent efter tio års erfarenhet! Alla är otroligt sköna, proffsiga och gästvänliga. Bra fest och mat fixar de också!
Jag besöker hallen en gång per vecka och varje gång man kommer så ser man nån man känner. Även om de äger den ända beachvolleybollhallen i närheten så skulle jag nog vara trogen till den även om en annan hall öppnades någon annanstans i närheten eftersom tränarna och personalen alltid är trevliga och både gym och flera planer finns i samma byggnad.
Bästa hallen och härlig atmosfär där alla känner sig välkomna!
Coolt ställe, ca 10 beach-volleybollbanor, dvs där man spelar på sand. Som en stor sandstrand fast inomhus och utan hav naturligtvis! Resten av stället inrett i samma tema, mat och fika finns. Kul gruppaktivitet!
Magiskt ställe att hänga på! Sommarkänsla året om, trevlig personal och 8 beachvolleybanor att spela på. Kan även varmt rekommendera deras systerverksamhet BeachTravels som arrangerar beachvolleyresor till sköna platser runt om i världen.
Comment on this business

to add The Beach - beachvolley.se map to your website;