facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Axviken

Axviken

About

Stugor vid Mälaren.
Sandstrand, bastu, konferensrum, lekplats, båtar

Address: Axviksvägen 13-15, 153 93 Södertälje
City: Södertälje
Zip Code: 153 93


Similar places near
Nya Malmsjöbadet Nya Malmsjöbadet 4 km Vattnet blir jättefint men ibland för mycket folk och svårt att hitta parkering. Om m...
Eklundsnäs Camping Eklundsnäs Camping 11 km Ingen plats jag drömmer om att besöka många gånger igen....
The Beach - beachvolley.se The Beach - beachvolley.se 13 km Vi bokade vår sommarfest med företaget hos The Beach i Huddinge och beställde även ti...
Torpa Beach Torpa Beach 15 km Vatten är mjuk, plats är ren. Kändes jätte bra. Вода мягкая, место чистое. Было очен...
Reviews
Hela Bränninge är en otroligt vacker plats m soldränkta fält, hav och skuggande blandskog m rikt naturliv. När den svenska orkidéen Adam & Eva blommar på naturreservatets hagmark under försommaren är det särskilt märkbart att gå där. Fint att fortsätta förbi hagmarken upp på berget och njuta av vidsträckta utsikten över Hallsfjärden eller gå till färristen över till bänken för atr njuta av viken på bänken där finns fantastisk morgonsol.
Fin natur med skog som fått leva sitt eget livvarvat med öppna betesmarker Relativt kort promenadstig runt och upp på berget. Delvis svår terräng med stenar och rötter, klättrande in och ur kohage samt branta sluttningar En fantastisk utsikt belönas man med ca halvvägs och där passar perfekt med picknick Tog med hunden och äldsta sonen på 7 år som älskade platsen Uppe på berget finns också ett stort gravröse stämmer m naturkartan, utmarkerad fornlämning.
Fint lite reservat med härlig utsikt och maffiga granar.
Underbart vackert naturreservat som bjuder på blandad natur. Det finns allt från fina stenstränder och klipphällar, med oslagbar utsikt, till en magisk trollskog med fågelsång från otaliga fåglar av olika arter. Rekommenderar verkligen att man tar en termos med kaffe och sätter sig och njuter av den vackra naturen! Tänk på att ta med er eventuellt skräp och om någon annan tappat något passa på att ta med det också för en vackrare upplevelse!
Väldigt fint område, hade picknick där själv. Väldigt bra för fiske och andra aktiviteter.
Fint område lagom sträcka den här gången.
Fint naturreservat med blandning av lätta stigar, branta bergstigar och kohagar. Fin utsikt.
Skön som naturupplevelse, men svårt att komma runt hela leden, om man har problem med benen och fötter. Delvis smal väg med stoa stenar eller mycket brant uppförsbacke, Belöningen får man uppe på utsiktsberget, där man får vidunderlig utisikt över fjärden. Stora fartyg som segelbåtar och motorbåtar passerar in mot Södertälje eller ut mot Östersjön. Våren är bästa tid för naturupplevelser med sällsynta blommande orkideer i hagarna. Sommaren bäst för bad från klipporna ute på Vargudden eller i viken bredvid.
Alltid lika fint både vinter och sommar
Lugn och ro. Vacker vandringsled med svår terräng. Vagnar och cyklar är inte att rekommendera då det är smala stigar och branta sluttningar. Väldigt sköna klippor att sitta vid och ha picknick. Kom ihåg att inte lämna skräp! Det är vacker natur. Låt det förbli så.
Comment on this business

to add Axviken map to your website;