facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Feldts Brygga

About

Fisk- & Skaldjursbutik med café & bistro i Kungshamn. Precis under Smögenbron.



"Stängt för säsongen!Öppnar åter i juni 2023Välkomna!Sommarkrog på strandpromenaden i Kungshamn precis vid Smögenbron. Härliga bistrorätter med på ett fantastiskt läge med sol hela dagen. Maten avnjuts i vår restaurang eller på vår uteservering."
Address: Roparebacken, 45631 Kungshamn
Phone: +4652379797
City: Kungshamn
Zip Code: 45631


Similar places near
Hamnbageriet Hamnbageriet 692 meter Fika var bra. Men väldigt otrevligt när småfåglar flyger över maten och knycker pannk...
Reviews
Vi var på Feldts Brygga ett par gånger under vårt besök i Smögen och Kungshamn. Vi åt fisk och skaldjur, allt smakade mycket bra och hade rimliga priser. Vill man ha kvällssol är detta ett perfekt ställe. Även bra om man bara vill ta en drink på bryggan. Under sommartid kan det vara bra att boka bord. En solig och varm kväll ska ni givetvis sitta på uteserveringen! Vi gillar att äta inne i Smögen också men detta är minst lika bra och här får man även solnedgången samt inte lika mycket folk. Rekommenderas!
Prisvärt, rustikt och med fokus på råvarorna. Otroligt nöjda med vårt besök. Feskarn själv i egen hög person sprang runt mellan borden och hade fantastiskt djup förståelse för vad som serverades. Vi är super nöjda och rekommenderar alla att komma förbi. För ett gott skratt så testa deras Sjöpungs gin & tonic.
Rekommenderar starkt ett besök på denna mysiga restaurang. Trevlig miljö samt ännu trevligare personal. Maten var fantastisk. Vi åt friterade räkor som förrätt. Musslor och en "räkmacka" som huvudrätt, de va utsökt. Parkering: Smidig parkering bakom restaurangen
Grymma ostron, fin caviar… Överkomliga priser och en grym solnedgång direkt från bordet! Servicen också topp! Det enda förbättringsförslag jag har är att servera champagnen i bättre glas! Lite för mycket ikeakänsla där, när övrigt presenterades väldigt lyxigt och snyggt… Kommer gärna tillbaka!!!
Riktigt bra som vanligt. Kanske något små portioner men det är alldeles tillräckligt för priset.
Bra service, hög kvalité, vi kommer ofta hit och är hittills väldigt nöjda.
Magisk tonfisk Platsen direkt på bryggan går ju inte heller av för hackor
Mycket bra mat med fräscha ingredienser och trevlig personal. Vi var ett stort sällskap och alla var nöjda stora som små efteråt. Tips är att boka bord på högsäsong.
Dom hävdar att dom har västkustens bästa räkmacka. Om den e bäst kan diskuteras men det är sannerligen inget fel på den. Priserna är överkomliga och personalen trevlig och hjälpsam. Stället ligger en bit bort från centrum så räkna med promenad. Utsikten var trevlig och man har bra kvällssol där.
Mycket bra ställe att stanna och ta en bit mat på. Lite bättre ordning på toaletten.
Comment on this business

to add Feldts Brygga map to your website;